3194561

Proljeće u znaku cvijeća… Cvijeće u službi pažnje! Mirišljave cvjetne darove za pristižući maj predlaže vlasnica Cvjetnog Kutka u Podgorici:

1.Lale (Tulips)– predivan proljećni cvijet, simbol je za eleganciju i gracioznost. Zaista je uživanje ukrasiti sobu sa njima.

TULIPS

TULIPS

2.Gerberi (Gerbera Daisies) – Ovi cvjetovi su upečatljivi i veseli u raznim nijansama crvene, narandžaste, žute, bijele i roze boje. Spada u pet najpopularnijih cvjetova na svijetu i simbolizuje proljeće. Ukoliko ste pozvani kod prijateljice na čajanku, kao savršen su poklon za tu priliku.

GERBERA DAISIES

GERBERA DAISIES

3.Ronkule (Ranunculus) –  Veliki sam fan ronkula i zamišljam ih kao idealne za moj “special day“. Oni izgledaju vrlo šarmantno i njihove pastelne nijanse čine da aranžamni izgledaju poput livade.

RANUNCULUS

RANUNCULUS

4.Orjentalni ili kraljevski ljiljan (Casablanca Lily)– klasični proljećni dekor, i uvijek ga zamišljam u nekom velikom centralnom holu hotela, ili na piknik rođendanskom žuru, ili jednostavno na stolu pored prozora da uljepša vikend. Ovaj cvijet je simbol slavlja i odličan je za specijalne prilike.

CASABLANCA LILY

CASABLANCA LILY

5.Mini ruže ili trosice (Miniature/Petite Roses) – Naravno, ruže su klasika, ali u poslednjih nekoliko godina popularnost minijaturnih ruža je porastao širom svijeta. Takođe ih ima u neobičnim  bojama kao što su ove  na slici. Nježne su  i malo neuobičajene u isto vrijeme.

PETITE ROSES

PETITE ROSES

tagged in top5