Odrediti idealnu mirisnu pratnju tijelu nije lako rješiv zadatak. Zato je Čiviluk za ovu priliku potražio odgovore kod onih koji to svakodnevno rade s ljubavlju i dobrim poznavanjem mirisnog gradiva. Gospođica Ivana Radulović iz parfimerije „Beauty and the city“ predlaže muške parfeme za proljeće ljeto 2015.

GENTLEMEN ONLY - GIVENCHY

GENTLEMEN ONLY – GIVENCHY

  1. Givenchy Gentlemen Only Casual Chic

Givenchy formula miješa drvene, aromatične i svježe note začinjene đumbirom i tonikom. Ostavlja zavodljiv i elegantan trag… a nosi ga opušten i duhovit muškarac kao prirodni sastav svoje kože.

Givenchy Gentlemen Only Casual Chic

  1. Narciso Rodriguez for him

Ovaj parfem je nadahnut “velikim muškim mirisima fougere 1980-tih” a uključuje: mošus, amber, lišće ljubičice i pačulije u svoju jedinstvenu cjelinu koja je rijetko dopadljiva na prvo mirisanje. Ipak ima svoje obožavaoce!

Narciso Rodriguez for him

  1. Dior Homme Cologne

Nakon što je doživio mnogo reizdanja od 2005. godine kada je prvi put nastao, Dior pokreće novu verziju 2013. godine u čiji sastav ulaze citrusni, cvjetni i mošusni akordi. Ovo je jednostavna i prirodna kolonjska voda za tople dane ljeta.

Dior Homme Cologne

  1. Chanel homme edition Blanche

Luksuzno izdanje u elegantnoj, svijetloj bočici odaje “dijamantski parfem” sa više lica, njegova snaga je u nekoliko mirisnih nivoa.

Chanel homme edition Blanche

  1. Dsquared2 Potion Blue Cadet

Urbana modna marka predstavlja parfem Potion transformišući boju (Blue Cadet) u miris. Naime, inspirisan određenom nijansom plave, parfimer je osmislio harizmatični spoj svježih i aromatičnih akorda na drvenoj osnovi. Posebni šarm izdanju daje drvena nota blue hemlock absolute sa drveno-aromatično-voćnim utiscima i primjesama crne ribizle.

Dsquared2 Potion Blue Cadet

tagged in top5