intro pic

Kreativna dama nije zašla u tridesete ali je stekla mnogo veću cifru obožavalaca, instagram pratilaca i kupoholičara unikatnog brenda čija je vlasnica. Slobodan duh, šik šarm, krupne znatiželjne oči, osmijeh i zabava, sve to spakovano je u jedno i izgleda privlačno, neodoljivo. Njene otkačene cipele poručuju: Flertujte očima! Zvuči zanimljivo a još luđe izgleda. Slijedite naredne redove…

Čini se da je Chiara miljenica ravne obuće zato u kolekcijama prednjače oble i šimi baletanke, espadrile, patike. Kako utisak ne bi u potpunosti bio casual i sportski, ispunjene šljokicama one sijaju 24 časa a ukrašene su i aplikativnim idejama. Iznutra su obložene kožom zato računajte na kvalitet. Instagramke baletanke, za sve prizemne gospođice.

Chiara Ferragani flats 1

Chiara Ferragani flats 2

Chiara Ferragani flats 3

Idealne za vreli asfalt u gradu, tu su espadrile od lakog đona obložene platnom koje koži dopušta da diše. Na sve je mislila kreativna urednica kada je i boje predložila za njih. Teksas plava, malina roze, pomalo rustične ali ih vezeni POP detalji odaju da su ipak moderne! Urbani-ulični način života, ko je za hamburger, hot dog, pomfrit, colu – za ponijeti na stopalima?

Chiara Ferragani espadrilles

Cipele za flert, bez mnogo muke oko zavođenja, prepustite sve maštovitom dizajnu. Dovoljno je da ih obujete i istaknete jednostavnim i jednobojnim kombinacijama. Tako će sva pažnja biti njihova.

CF flats are flirting

Novoj kolekciji za jesen 2015. priključuju se patike i elegantne visoke pete. Zanimljivost ovih patike krije se u interaktivnom dodatku: smiješak možete (od)lijepiti na čičak mašnu, po želji i raspoloženju. Zabava je potreba! Kako bi zadovoljila sve ukuse, Chiara dizajnira cipele na petu od 3 do 9 cm i one su klasika.

FW 2015

heels CF

Plus mnogo drugih zanimljivih aksesoara: presvlaka za mobilni telefon, ruksak koji namiguje, majice sa zaštitnim znakom namigivanja.

Chiara Ferragani accesorize

Inspirisani njenom pojavom, mnogi kreatori su je angažovali u modelingu za reklamne kampanje. Najslikanija je iz grupe modnih blogera globalnog karaktera. Chiara svoj lik koristi i za promociju autorske marke.

Chiara Ferragni fashion campaign