385548_234168383311404_1376427771_n

Ove nedjelje Čiviluk Vam u saradnji sa Cosmetics marketima predstavlja TOP 5 proizvoda CPh brenda koji se proizvode u Cosmetics Pharmacy laboratoriji, od strane naših farmaceuta i pod strogo kontrolisanim uslovima, u malim serijama i BEZ KONZERVANSA.

1. CPh LONDONSKA KREMA

Krema je namijenjena normalnoj do suvoj koži kojoj nedostaje vlažnost. Sadrži eucerinsku podlogu u kojoj su inkorporirani vitamini i biljna ulja koji hrane i omekšavaju kožu. Pošto je suva koža vrlo osjetljiva na spoljašnje uticaje, vitamin E iz kreme, kao jak antioksidans, čini da koža neometano obavlja svoje prirodne funkcije. Krema stvara tanak, nepropustljiv film na koži i tako sprečava gubitak vode iz kože, takođe je štiti od štetnih uticaja spoljašnje sredine. Ne sadrži konzervanse i parabene. Odlična je i kao podloga za šminku.

sl 02

2. CPh ANTIRID KREMA Krema je namijenjena za potpunu dnevnu i noćnu njegu kože u predjelu oko očiju, kao i na ostalim mjestima sa izraženim borama. Veoma bogate teksture, koja dubinski njeguje zrelu,  suvu i veoma suvu kožu Ovaj preparat sadrži biljna ulja i vitamine A i D

04 ANTIRID pakovanje

3. CPh HIDRANTNA KREMA Lagana, osvježavajuća krema koja zadržava vodu u epidermu 24 časa, namijenjena je za njegu normalne i mješovite kože. Intenzivno i dubinski hidrira kožu. Visoko kvalitetno ulje badema vraća svježinu i elastičnost koži. Lako se upija, ostavljajući nemasan film na koži. Predstavlja dobru podlogu za dekorativnu kozmetiku. Ne sadrži konzervanse i parabene.

kutija i flasica HIDRANT

4. CPh VITAMINSKA KREMA Izuzetno hranljiva krema koja je pogodna za njegu suve kože i za noćnu njegu normalne i suve kože. Bogata je biljnim uljima i vitaminima A,D,E koji povećavaju elastičnost kože, sprečavaju perutanje i neprijatno zatezanje. Na koži stvara film koji sprečava gubitak vode preko kože i povećava joj elastičnost i mekoću, a hrapavu i ispucalu kožu čini glatkom i baršunastom. Vitamin E je antioksidant koji pojačava prirodnu regeneraciju kože. Ne sadrži konzervanse i parabene.

kutija i flasica VITAMIN

5. CPh Baby MAST Da bi sprijecili pojavu pelenskog osipa ili ga ublazite ako se vec pojavio, preporucujemo ovu kremu . Iako je njena primarna namjena kod pelenskog osipa, pomaze kod ojeda razlicitog porijekla. I ne samo da se koristi za bebinu kozu, blagotvorna je za suvu kozu, pa se preporucuje i odraslima za svakodnevnu njegu. CPh Baby MAST, se proizvedi u savremeno opremljenoj  Cosmetics Pharmacy laboratoriji, u malim serijama, i pod kontrolom diplomiranih farmaceuta, i ne sadrzi konzervanse.

sl 05