FotorCreatedČiviluk vam u saradanji sa Cosmetics marketima predstavlja TOP 5 novih proizvoda koje možete naći u svim njihovim marketima.

1. CPH ARGANOVO ULJE – Čisto arganovo ulje sadrži vrlo visoke količine nezasićenih masnih kiselina, uključujući  i linoleinsku kiselinu, koja štiti i regeneriše kožu, sprečava sušenje kože i gubitak elastičnosti, što znači sprečavanje nastanka bora, pa koža postaje mekša i zategnutija. Argan se koristi za cijeli niz kožnih problema, kao i u raznovrsnoj njezi kože. Osim djelovanja protiv bora, može se koristiti: kod zacjeljivanja ožiljaka, kod kožnih iritacija i upala, za prevenciju strija za vrijeme trudnoće ,za jačanje krhkih noktiju, kod tretmana ekcema i psorijaze, kao pakovanje za kosu jer daje kosi sjaj, pojačava rast kose i štiti kosu od pucanja.

cph argan

2. DIPLONA MASKA ZA KOSU Maska sa pantelon , pšeničnim proteinimai keratinom . Tretira kosu od korjena do vrhova , a posebno djeluje na ispucale krajeve . Kosu čini glatkom I sjajnom, lakom za stilizovanje .

Abb._095228_Diplona Professional_Your Nutrition Profi_Hair Mask_CMYK_300dpi_Pfad

3. ALKMENE ŠAMPON BEER 250 ML Njemački proizvod. Šampon za jacanje kose koji u sebi sadrži pivo.

ALKMENE SAMPON

4.  BIOPOINT Full Nutritive fluid za intenzivnu njegu kose 200ml Specijalni fluid koji obnavlja krajeve, hrani i omekšava suvu i oštećenu kosu. Upotreba: nakon pranja i maske, nanijeti fluid na vlažnu kosu. Ne ispira se.

Biopoint

5.  REVITABION Nova aktivna komponenta, klinički ispitana u Švajcarskoj, dokazano inicira rast nove kose i to tako sto djeluje na ćeliju ORSc i kroz matrix folikule dlake podstiče obnavljanje korjena. Istovremeno inkorporira aminokiseline, cistin i glicin u proteinsku strukturu dlake. Takođe pomaže smirivanju upalnih procesa na tjemenu podstičući normalnu regeneraciju epitela. 10000 novih dlaka za 84 dana.

Revitabion-nova-kutija