Lumene_logoČiviluk vam u saradanji sa Cosmetics marketima predstavlja TOP 5 LUMENE proizvoda – kozmetiku koja  dolazi iz Finske i oslanja se na prirodu – divlju arktičku. Ekstrakti bobica koje rastu na ovom tlu i voda iz arktičkih izvora dragocjeni su osnovni sastojci Lumene krema za njegu lica i tijela.

1. LUMENE Artic Aqua 24h Deep Moisture krema za lice Osvježavajuća i efikasna krema za lice koja podiže nivo vlažnosti i sprječava gubitak vode, tako što jača prirodnu odbrambenu moć kože.

lumene 24hdnevna

2. LUMENE Artic Aqua Deep Moisture nocna krema Pruža dugotrajnu hidrataciju tokom noći, hrani i njeguje kožu i jaca njen prirodni odbrambeni mehanizam.

lumene nocna

3. LUMENE Artic Aqua Deep Moisture gel oko očiju Oslobađa od osjecaja neprijatne zategnutosti oko očiju. Odžava mekoču i nahranjenost kože. Smanjuje tamne krugove oko očiju.

lumene gel oko ociju

4.LUMENE Artic Aqua 24h Balancing Moisture krema za lice Intenzivna i produžena hidratacija za masnu i kombinovanu kožu. Uspostavlja balans i cisti, kontrolše sjaj i pruža koži hidrataciju tamo gdje joj je najviše potrebna.

lumene balancing

5. LUMENE Artic Aqua 24h Deep Moisture losion za tijelo Osvježavajuca emulzija koju koža brzo upija, te je intenzivno i dugotrajno hidrirana. Nakon upotrebe koža je mekana i u dobroj kondiciji. Losion sadrzi vodu iz arktičkih izvora koja je bogata mineralima.

lumene-arctic-aqua-24h-deep-moisture-body-lotion