Čiviluk vam u saradanji sa Cosmetics marketima predstavlja TOP 5 novih Afrodita kozmetičkih proizvoda za njegu ruku

logo_2005_sede

1. AFRODITA CALENDULA KREMA 150ML HYDRA

Hidratantna krema za njegu lica i tijela, sa nevenom i ekstraktom aloe vere intenzivno vlaži kožu, smiruje je, pospješuje njeno obnavljanje i čini je nježnom, mekom i njegovanom.

AFRODITA CALENDULA KREMA 150ML HYDRA

2. AFRODITA CALENDULA KREMA 150ML NUTRY

Hranljiva krema, za njegu lica i tijela, sa nevenom i uljem jojobe intenzivno hrani i njeguje kožu, pospješuje njeno obnavljanje, čini je mekom, glatkom i daje joj nježan miris. Izvrsna njega za cijelu porodicu.

AFRODITA CALENDULA KREMA 150ML NUTRY

3. AFRODITA CH. KREMA ZA RUKE 100ML TUBA

Zaštitna krema za ruke i nokte 2 u 1. Stvara zaštitni sloj na površini ruku koji štiti kožu od isušivanja i štetnih spoljašnjih uticaja. Ekstraktom kamilice i uljem pšeničnih klica istovremeno bogato njeguje kožu ruku i nokte. Pogotovo se preporučuje za opterećene ruke.

AFRODITA CH  KREMA ZA RUKE 100ML TUBA

4. AFRODITA GROZDJE KREMA ZA RUKE ANTI AGE 75ML

Anti-ageing krema za ruke i nokte 2 u 1. Provitaminom B5 kožu vlaži i na taj način njeguje nokte i zanoktice. Ulje sjemenki grožđa i vitamin C pomažu u sprečavanju preranog starenja kože i nastanka staračkih pjega. Brzo se upija.

AFRODITA GROZDJE KREMA ZA RUKE ANTI AGE 75ML

5. AFRODITA MAND. KREMA ZA RUKE 100ML

SOS krema za ruke i nokte 2u1 bademovim uljem i karite maslacem njeguje i štiti oštećenu kožu ruku, podstiče njeno obnavljanje i jača nokte. Nezamjenljiva je za ispucanu, hrapavu kožu.

AFRODITA MAND. KREMA ZA RUKE 100ML