Čiviluk vam ovoga puta saradanji sa Cosmetics marketima prelaže TOP 5 idealnih prazničnih poklona iz njihovog asortimana:

1. PUPA I’m parfem 50ml Miris koji će vas zadiviti svojom originalnošću. To je spoj kontrasta, gdje citrusne note najavljuju one slatke i mekane, dok cvjetne otvaraju put drvenastim notama sa kojima se kompozicija zatvara. (cijena u Cosmetics-u: 23,95€)
0f1m01001_big_271919
2. Lumene Bright Now Vitamin C Beauty Drops serum u kapsulam To je efektivni tretman ljepote koji će vašu kožu učiniti svilenkasto glatkom i blistavom! Naročito se preporučuje umornoj i bezizražajnoj koži. Specijalna formula oslobađa lagano vitamin C koji koža apsorbiuje, a efekat je dugotrajniji. Pogodan je za sve tipove kože. Preporučuje se kao 28-dnevni tretman, po jedna kapsula na dan. Uvrtanjem odstraniti vrh kapsule i istisnuti serum nanijeti na očišćenu kožu lica i vrata. Izbjegavati dio oko očiju! (cijena u Cosmetics-u je 17,49€)

61xxjw83m4L._SX355_

3. PUPA set PupaArt M Trendi make up set koji sadrži sve što vam je potrebno od šminke za oči, lice i usne. Izuzetno modern pakovanje u vintage stulu, za snažne ličnosti!

4. AFRODITA MA3GENIX (dnevna krema, noćna krema i serum) Transformacija za 14 dana. Beskompromisno! Linija njege za lice MA3GENIX pruža trenutni osjećaj preporođene kože i osigurava vidljiv efekat za 14 dana jer NAPREDNA FORMULACIJA ZA ZATEZANJE BORA učvršćuje i poboljšava strukturu kože. Namenjena je njezi SVIH TIPOVA ZRELE KOŽE nakon 45. godine.

matrigenix - linija TISK 1

5. I HEART Make Up Geek paleta sjenki Cijena u Cosmetics-u: 15,35€

ihslogmug-02