385548_234168383311404_1376427771_nČiviluk vam u saradanji sa Cosmetics marketima prelaže TOP 5 novih proizvoda koje možete pronaći u svim njihovik marketima!

1. Jedinstvena linija 100% prirodnih maski za lice Napravljene da poboljšaju zdravlje i vitalnost vaše kože, tijela i duše.Earth Kiss maske pružaju istinski doživljaj opuštanja uz prirodno čišćenje i hranjenje vaše kože. Iznesi na površinu svoju unutrašnju ljepotu, uz samopouzdanje koje donosi prelijepa koža.Svi prirodni sastojci ovih maski su vrhunskog kvaliteta, bez dodatih vještačkih boja, konzervansa i sintetičkih mirisa.

2. BIELENDA Fix sprej  Sprej će uciniti da make-up ostane savrsen tokom duzeg perioda, boje ce izgledati svježe. Sam sprej se brzo osuši, ne ostavlja masan ili sjajan trag na koži i stvara zaštitni film. Lako se može odstraniti bilo kojim sredstvom za skidanje sminke. Po završetku šminkanja, sa daljine od oko 30cm prsnuti 2-3 puta (tako da obuhvati cijelo lice). Prilikom nanošenja, ne udisati i držati oči i usta zatvorenim.

bielenda fixer

3.Nova linija proizvoda za tuširanje SECRET GARDEN iz Kozmetike Afrodita vodit će vas tajanstvenim vrtovima cvijeća i okružiti prefinjenim mirisima: nježnog cvijeta magnolije, dražesnih ruža,divlje orhideje i romantičnog božura. Proizvodi ne sadrže parabene, parafin i silikone pa su pogodni i za osjetljivu kožu. I najvažnije: ne narušavaju prirodnu pH-ravnotežu kože.

novica Secret Garden TISK

4. Nesti Dante sapun Platinum Luxury 250gNovo iz mirisne kolekcije Nesti Dante! Nastao u cast 70 godina postojanja Nesti Dante kompanije. Sadrzi platinu – najdragocjeniji metal, obogacen je mirisom kamelije I bijelog toskanskog jasmina. Djeluje kao antioksidans.

download

5. Natracare Linija organskih i prirodnih uložaka i tampona, koji ne samo da doprinose zaštiti zdravlja, nego i očuvanju životne sredine. Natracare tamponi su u potpunosti napravljeni od 100% organskog pamuka, kao i  površinski sloj svih Natracare uložaka, kako dnevnih tako i onih za ciklus. Ostali materijali korišćeni za izradu uložaka su takođe prirodni. Proizvodi nijesu izbjeljivani hlorom, i u njima nema sintetičkih mirisa ni plastike.