1. Dermaluxe Lash serum za trepavice

Dermaluxe Lash serum za povećanje gustine i jačanje trepavica, namijenjen je krtim,tankim i slabim trepavicama koje se regenerišu već poslije 4 nedjelje  upotrebe. Serum se nanosi svakodnevno na trepavice.

dermaluxelash

2. Dr.Grandel pjena za umivanje

Blago sredstvo za čišćenje lica namijenjeno je hipersenzitivnoj koži. Nježno čisti kozu i uklanja šminku. Ne sadrži sapun , već pjenušanje obezbjeđuje prirodni jabukov surfaktant.

Dr Grandel

3. OPI ulje za zanoktice

Kombinacija ulja avokada, susama, suncokreta i oraha uz dodatak vitamina E čini idealnu kombinaciju za njegu zanoktica. Stalnom upotrebom uklanjaju se suve zanoktice, a koža oko nokta je hidrirana i nježna.

O.P.I. Avoplex Cuticle Oil to Go

4. La Roche – Posay termalna voda

Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay naučno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidativna svojstva. Pogodna je i za nježnu kožu beba, te predstavlja idealnog saveznika za tople ljetnje dane.

La Roche Posay

5. Yonka losion za lice

Kombinacija aktivnih sastojaka 5 etarskih ulja (ruzmarin, timijan, čempres, germanijum i lavanda) čini ovaj rastvor vrhunskim proizvodom za svakodnevnu njegu. Yonka losion nije običan tonik za lice, to je multifukcionalan fito-aromatični proizvod koji čisti, tonira i osvježava kožu lica.

Yon_ka_lotion