U novom postu, u saradnji sa poznatom šminkerkom Snežom Karović i njenim studiom i školom šminkanja (IG: snezanakarovic9), donosimo vam njenih TOP 5 predlog proizvoda za šminkanje, koje možete naći u drogerijama Mil-Pop:

1. Rimmel Lasting Finish tečni puder

Radi se o puderu koji ima jaku pokrivnu moć, kojim se postiže besprekoran ten koji traje tokom čitavog dana. Sa dodatkom comfort seruma hidrira kožu, pa, samim tim, daje prijatan osjećaj na licu. Ovaj puder se lako nanosi, prekriva tamne podočnjake i nedostatke ukoliko postoje na licu. Otporan je na toplotu i vlagu, a uz pomoć faktora 20 pruža zaštitu od sunčevih zraka.

2. Byphasse Solution Micellaire micelarna voda

Byphasee micelarna voda za čišćenje lica je proizvod španskog proizvođaca, koji je potpuno nov na našem tržištu. Pogodna je za osjetljivu, suvu i kožu koja je sklona iritacijama. Ne sadrži alkohol, sapune, boje i parabene. Ne ostavlja mastan trag na licu. Sa lakoćom otklanja čak i vodootpornu šminku. Uz sve to, ne nadražuje kožu i područje oko očiju,a same kapke čisti bez peckanja ili iritacije.

3. Gosh Boombastic XXL Volume maskara

Gosh Boombastic XXL Volume maskara je drugačija od drugih maskara koje  je Sneža probala. Njena struktura je izbalansirana, što znači da nije ni previše suva, ni previše tečna. Potrebno je staviti jedan sloj, sačekati da se malo osuši i nakon toga nanijeti jos jedan sloj. Rezultat je nevjerovatan. Lijepo oblikuje trepavice i daj im volume. Njenim korišćenjem se zaista postiže sjajan efekat.

4. Rimmel Lasting Finish Stay on Lip Contouring olovka za usta

Ova olovka za usta, kao i sve druge, služi za isticanje ivica usana i omogućava da karmin duže traje. Ipak, razlikuje se po tome što u sebi sadrži ulje koje je omekšava, kao i carnuba vosak. Lako se nanosi, vrlo je postojana i postiže efekat punih usana.

5. BellaOggi Mousse di Rossetto Effetto Velluto ruž

BellaOggi ruž je proizvod italijanskog proizvođaca. Njegova tekstura je vrlo specifična, nije ni mat, a ni sjajna. Više je kao krem, kojim se postiže efekat somota. Pogodan je za dan i za veče, a prijatan je na usnama. Vrlo je precizan i aplikatorom se lako i precizno postiže izuzetan rezultat.

;ivilu