Kako nam dolazi jesen, a sa njom stižu i novi trendovi, ovog puta vam donosimo kombinaciju mjeseca, umjesto samo jednog komada. KOMBINACIJU MJESECA, koju smo odabrali za OKTOBAR, čine personalizovana Cattnes teksas jakna i predivna Di Valgoni suknja.

O komadima crnogorskog brenda Cattnes, iza kojeg stoji mlada i perspektivna dizajnerka Ines Piperović, smo već pisali, a jakna koju smo ovog puta odabrali je zaista slatkasta i posebna, sa perjem i zanimljivim detaljima i natpisima, koje sami birate . Radi se o unikatnom komadu, koji je odraz vlasnice, što je svim ženama, u vrijeme kada je uniformisanost uzela maha, jako bitno. Osim boja i ukrasa, vlasnica može izabrati da na jakni bude oslikano njeno ime ili inicijal. Žene koje nose Cattnes komade su zaista drugačije i posebne, samostalne i samouvjerene, hrabre i upečatljive. Ova jakna je, sasvim sigurno, komad koji ćete primijetiti i zavoljeti na prvi pogled, i sigurno je jedan od najpoželjnijih komada za jesenje stajlinge!

Kako kažu u Di Vlagoniju, za njih je svaka žena jedinstvena. Njihovi moderni i glamurozni komadi koje sa ljubavlju dizajniraju, teže da upotpune individualan ukus i stil svake žene. Upravo jedan takav komad je njihova suknja sa ukrašenim strukom, koju možete nositi u svim kombinacijama, jer ne postoje svečane i posebne prilike, već je svaki trenutak poseban. Sandra, koja stoji iza ovog brenda, nam je objasnila da se u Di Vlagoniju ne plaše da budu smjeli i neuobičajeni, već njeguju sve što nas izdvaja. Ne prate trendove, već se uvijek trude da budu drugačiji. Brend je poznat po prepoznatljivom luksuzu koji se ogleda u svakom ekskluzivnom i elegantnom modelu i slavi to što je svaka žena jedinstvena, jer je baš to suština njene ljepote.