1. Freedom Of Peach

Freedom of Peach je sjajna kremasta nijansa iz Washington DC kolekcije. Boja je dosta specifična, nijansa je više „bundevasta“ nego „breskvasta“, a uz to sjajno se uklapa uz sve jesenje outfite.

2. Don’t Provoke The Plum

Ovo je topla ljubičasta nijansa, izuzetno visokog sjaja. Stajaće u punom sjaju na vašim noktima do 10 dana, zahvaljujući O.P.I. Infinite Shine formuli, koja ima efekat polutrajnog laka.

3. Can’t Stop Myself

Can’t Stop Myself je sjajna pastelna svijetlo – narandžasta nijansa koja je, iako iz kolekcije Summer 2016, pronašla svoje mjesto u jesenjim kombinacijama. Uz nju ruke djeluju njegovano, a boja je toliko autentična da će teško ostati neprimijećena.

4. Squeaker Of The House 

Ovo je još jedna čarobna nijansa iz Washington DC kolekcije. Na prvi pogled, reklo bi se da je neka srednje braon nijansa, ali u sebi ima primjese lila i sive boje tako da se odlično kombinuje uz sve sto obučete – definitivno must try nijansa!

5. Suzi – The First Lady Of Nails 

Svi su već upoznati da svaki O.P.I. lak za nokte ima neko svoje autentično ime, a dama koja smišlja imena za O.P.I. lakove zove se Suzi. Stoga, ne čudi sto ova trendy tamno maslinasta boja nosi njeno ime, a ako Suzi kaže da je in ove jeseni – moramo joj vjerovati 🙂