U novom top 5 postu, iz bogate Mil-Pop ponude predstavićemo vam proizvode iz Rimmel i Alma Ras asortimana. koji su  zahvaljujući njima i dostupni ženama širom Crne Gore.

Rimmel je br.1 kozmetički brend u Velikoj Britaniji. Nevjerovatno je da brend sa toliko dugom istorijom i prošlošću može biti toliko savremen i danas, naravno, sa svojom tradicijom u “kršenju svih pravila”. Brend Alma Ras sa svojim radom počeo je prije sedamnaest godina. Simbolično je osnovan na Dan žena 1998. godine i od tada slovi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvalitetnog finog donjeg rublja i spavaćeg programa.

1. Rimmel Scandaleyes Reloaded maskara

Rimmel je lansirao maskaru koja ispunjava želje ženama širom svijeta: ona brzo i efikasno daje trepavicama ekstreman volumen, postojana je tokom cijelog dana i lagano se uklanja toplom vodom. Scandaleyes Reloaded maskara ima posebnu formulu koja pruža ekstreman volumen bez grudvica. Uz to, pruža 24-satnu postojanost, čime olakšava svaki dio dana ili noći – od odlaska na posao do cjelonoćnog izlaska. Najvažniji sastojak u formuli je vosak tj. polimer koji omogućava intenzivan make-up i pomenutu ekstremnu postojanost. Otporna je na prašinu i na vlagu, što znači da ne ostavlja tragove (neće se razmazati). Inovativna formula brzo pruža i do 11 puta veći volumen. Izuzetno je dugotrajna i postojana čak i u najzahtjevnijim uslovima. Uz sve navedeno, lagano se uklanja toplom vodom. Četkica velike gustine pruža volumen koji je moguće nadograditi.

 

2. Rimmel Lasting Finish 25h tečni puder

Rimmel Lasting Finish 25h tečni puder je jedan od najboljih drogerijskih pudera i puder jake pokrivne moći. Blagog i prijatnog mirisa, pruža besprekoran ten koji traje od jutra do večeri. Nanosi se lako i ujednačeno, a pokriva tamne podočnjake i sve nesavršenosti tena. Ne ostavlja tragove, pa će vasa koža zadržati zdrav i mladalački izgled. Puder je namijenjen osobama koje imaju, suvu, normalnu i mješovitu kožu. Tekstura mu je tečnai blago kremasta, srednje gustine, pa se lako i neprimjetno stapa sa kožom.

3. Alma Ras Anja spavaćica

U Parizu ili negdje drugo, svaka žena uživa u romantici, nježnim notama i suptilnosti. Imajući to u vidu Alma Ras je kreirao jesen – zima kolekciju, donoseći tradicionalnu ugodnost brenda  i „velvet touch“ inovaciju. Spavaćica je zagasito crvene boje, a njen sastav čine viskoza i elastin.

 

4. Alma Ras Leonora pidžama

Ovaj put Alma Ras se poigrao  bojama koje simbolizuju godišnja doba, smjelo i vedro, i kreirao svoju Leonora pidžamu. Pamučni sastav i model pidžame skrojeni su kako bi zadovoljili najfinije želje različitih žena.

5. Alma Ras Mela ogrtač

Jesen, za mnoge najljepše godišnje doba, donosi posebne trenutke uživanja u promjeni temeljnih boja u tople i prekrasne krem nijanse koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Mela ogrtač u baby rozoj boji sasvim sigurno nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom!