Koliko su nokti važni pokazuje nam modna industrija koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju. Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osviješteni i njegovani, ali i obrnuto. Zato svaka žena priželjkuje brze, učinkovite i dugotrajne rezultate laka za nokte. Osim ako se nijeste odlučile za trajni gel, koji, moramo priznati, nije za svaki nokat, a i trajno oštećuje nokte, obzirom da moramo brusiti cijelu prirodnu površinu nokta. Zato su u CND (industrija za izradu lakova i gelova za nokte) odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte. Pozdravite prirodnost! Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe, a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja. Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali? Shellac tehnologija, pomoću malih kanalića u laku, omogućava da nokat diše, a aktivne hranjive supstance koje su dodate u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantuje visoki sjaj dvije nedjelje i moguće ga je aplicirati na gel, a isto tako ga je lako otkloniti. Cijeli proces manikira i nanošenja traje svega 30 min, a skidanja 10 min. Recite zbogom dugom sušenju laka za nokte, CND Shellac je odmah nakon nanošenja otporan na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja, bilo da su vam ruke mokre ili da puno tipkate na tastaturi vašeg kompjutera. Nokti sa Shellac-om postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama a namaz je prirodan i tanak. Riješite se frustracija koje ste doživjeli lakirajući nokte i uživajte u oko stotinjak modernih nijansa u samo 30 min!

CND Shellac trajni lak je, zahvaljujući Vlado Beauty Bar-u (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), odnedavno dostupan i na našem tržištu, a kojih 5 nijansi je aktuelno za ovu zimu, pogledajte u nastavku posta. Sve one dame koji traže veći izbor boja, u Vlado Beauty Bar-u će sigurno pronaći svoju omiljenu nijansu trajnog laka za nokte.

1. Safety Pin

Safety Pin je nježna nijansa boje hladnog šampanjca. Ima metalik odsjaj, ali nijansa nije ni zlatna ni bronzana. Ova nijansa idealna je za praznične stajlinge, a moramo priznati da bolje stoji djevojkama tamnijeg tena.

2. Wildfire

Wildfire donosi klasiku u vidu vatreno crvene nijanse, koja je klasika u trendovima lakova za nokte, a opet je prava puna boja, boja koja izaziva i flertuje. Ova nijansa nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a podjsetiće vas i na lakoću ljeta i ljetnjih avantura.

3. Blue Rapture

Ova nijansa Shellac-a nije za stidljive. Blue Rapture je idealna za žene koje žele biti jedinstvene i drugačije, a samim tim i upadljive.  Sa ovom bojom trajnog laka, sigurno nećete ostati neprimijećene.

4. Grape Gum

Već odavno smo saznali da nam je boja zime ljubičasta, i to sa naglaskom na tzv. “grape” nijanse, koje bi trebale prevladavati. Grape Gum je broj jedan među nijansama lakova za nokte, a ova eksplozivna nijansa namijenjena je kreativnim ženama.

5. Pretty Poison

Pretty Poison nijansa zelene boje je ultratrendi nijansa, namijenjena djevojkama koje su dinamične. Ova moćna nijansa pristaje osobama koje su uvijek u pokretu, slobodne i nezavisne.