1. Pharmatheis Eyelash Booster

Pharmatheis Eyelash Booster podržava rast trepavica i stimuliše izduživanje, čini trepavice gušćim, pruža prevenciju od opadanja, hrani, hidrira i regeneriše vlakna trepavice, Ističe prirodnu boju trepavica, regeneriše ih i jača. Radi se o savršenoj kombinaciji pantenola i hijaluronske kisjeline, koja za 12 nedjelja upotrebe u potpunosti transformiše vaše trepavice.

2. Balkanika Nature Bio Hyaluron

Ovaj proizvod je oralna viskozna tečnost na bazi hijaluronske kisjeline velike molekulske mase, koja se u potpunosti i brzo resorbuje u organizmu. Podmazuje i štiti zglobove, hrskavicu i mišiće, sprečavajući njihovo propadanje i poboljšava pokretljivost zglobova. Daje vlažnost koži, pružajući joj mladalački izgled. Upotreba: Nanijeti 1-2 kapi direktno na površinu kože i lagano utrljati, ili popiti 7 kapi, rastvorenih u pola čaše vode.

 

3. Uriage krema za ruke

Uriage krema za ruke je idealan saveznik za ovo hladno i vjetrovito vrijeme. Nemasna tekstura koja se brzo upija štiti i obnavlja suvu i oštećenu kožu ruku. Proizvod je bez parabena i hipoalergena.

 

4. Yankee Candle

Planetarno popularne mirišljave svijeće, svima su poznate pa ih ne treba dodatno predstavljati. Od skoro su dostupne i kod nas, upravo zahvaljujući apoteci Pharmacity.

 

5. Mustela linija protiv strija

Mustela linija proizvoda za prevenciju i korekciju strija pogodna je za trudnice. Patentirana formula protiv strija aktivira proizvodnju vlakana koja ojačavaju kožu. Koža postaje elastična. Kompleks za restrukturiranje baziran na japanskoj sofori i oligo elementima. Svi proizvodi sadrže peptide avokada i karite buter.