Spray tan, nova i efektivna metoda sampotamnjivanja, toliko je oduševila svijet da nije mimoišla ni svjetski jet-set, te je postala obavezan i sastavni tretman njegovanja tijela i među holivudskim zvijezdama. Speedbronzer sistem daje predivan ten, bez fleka i pruga. Nanošenjem tankog sloja boje za samopotamnjivanje pomoću odgovarajućeg Speedbronzer aparata, nakon 6 sati vaša koža će biti preplanula kao da ste upravo došli sa mora.Bez obzira da li želite da budete preplanuli za neku svečanu priliku, ili jednostavno volite taman ten tokom cijele godine, Spray Tan će Vvm pružiti dugotrajnu preplanulost u trajanju od 8-10 dana., a nakon toga se ravnomjerno ispira bez ikakvih neželjenih posledica.

Možete izabrati predivnu preplanulost Mediterana – Spanish bronzer, ili egzotičnost Brazila – Brazilian bronzer, a vase je da na ovaj način zakoračite u svijet sigurnog i preplanulog tena. Tretman je idealan za sve koji nemaju vremena da se sunčaju nekoliko puta u solarijumu, već im treba savršen bronzani ten odmah. Ova metoda je, iz tog razloga, odličan izbor za svečane prilike: vjenčanja, rođendane, slavlja i veselja, Novu godinu.

Preparati koji se koriste su bez alkohola, ulja, parabena i alergena, dermatološki su testirani i vašu kožu hrane, štite i njeguju. Tretman mogu da ga rade trudnice, osobe sa osjetljivom i problematičnom kožom, ali i oni kojima je solarijum zabranjen.

 

Ako želite da postignete boju za nekoliko minuta, onda je ova metoda prava za vas. Prije i poslije ovog tretmana treba poštovati određene stavke:

  • koža mora da bude potpuno čista, preporučljivo je da dođete poslije tuširanja;
  • blagi piling prije prskanja za dugotranjiju boju;
  • parfemi i dezodoransi mogu da izazovu fleke;
  • nije preporučljivo raditi depilaciju istog dana;
  • poslije ovog tretmana nije dozvoljen kontakt sa vodom 6-8 sati;
  • boja se postepeno pojavljuje narednih 4-6 sati;
  • radi postizanja dužeg efekta neophodna je redovna hidratacija kože losionom ili mlijekom za tijelo
  • kombinacija sa solarijumom je dozvoljena, čak dovodi i do jačeg rezultata.

 

U nastavku teksta, dajemo odgovore na najčešća pitanja vezana za ovu atraktivnu metodu.

KOLIKO TRAJE TRETMAN? Tretman traje 5-10 minuta.  

KAKO DA SE PRIPREMIM PRIJE TRETMANA? Prije samog tretmana trebalo bi da skinete šminku. Preporučuje se da uradite piling kože kako bi boja bila dugotrajnija. Bilo bi dobro da na tretman dođete u nešto komotnijoj odjeći. 

KOLIKO TRAJE BOJA NAKON TRETMANA? Ovo je prilično individualno, odnosno zavisi od količine melanina u vašoj koži. Okvirno, boja traje od sedam do deset dana, ali nerijetko se dešava da traje i petnaest dana. 

KAKO TREBA DA SE PONAŠAM POSLIJE TRETMANA? Nakon tretmana bi najbolje bilo da se ne tuširate šest sati. Za to vrijeme, trebalo bi da izbjegavate znojenje, odnosno vodu na koži. Tokom prvog kupanja se preporučuje da ne koristite nikakve mrežice i gelove za tuširanje, već samo toplu vodu. Nakon prvog tuširanja ćete vidjeti vašu pravu boju i poslije toga možete potpuno normalno da se ponašate. 

DA LI BOJA OSTAJE NA ODJEĆI? Boja na odjeći može da ostane samo nakon samog tretmana do prvog tuširanja i veoma se lako pere (na 30 stepeni ), jer ne sadrži nikakve hemijske elemente. Nakon prvog tuširanja boja ne ostaje na odjeći.

DA LI ĆU IMATI FLEKE I ŠARENILO NA KOŽI? Kako se u procesu koristi najsavremenija tehnologija, boja se ispira ravnomjerno i ukoliko ispoštujete preporuke o ponašanju u toku prvih šest sati nakon tretmana, nećete imati nikakvih problema. 

KOLIKO TRETMANA MORAM DA URADIM DO ŽELJENE BOJE? Samo jednim tretmanom dobijate željenu boju.

DA LI JE TRETMAN OPASAN ZA TRUDNICE I DJECU? Spray Tan tretman potamnjivanja kože je potpuno bezbjedan za sve ljude. Mogu da ga koriste i djeca i trudnice, kao i svi ostali odrasli ljudi. Nanešena boja čak i njeguje vašu kožu i prijatno miriše. 

KOJI JE SASTAV BOJE KOJA SE NANOSI NA TIJELO? Boja se sastoji od prirodnih sastojaka – šećerne trske, različitih vrsta aloa vere, i kolagena. Ovi sastojci njeguju vašu kožu i daju joj prirodan bronzani ten.  

Na kraju, ukoliko želite isprobati ovaj tretman, poželjno je da termin zakažete unaprijed, a to možete obaviti putem telefona: 067/000-080 ili 068/692-488.