Odlično se sjećam i tog dana i svakog detalja. On je bio divan, dobar, s manirima, pravi muškarac, a ujedno i najljepši muškarac kog sam ikad upoznala. Uz sve to, pomalo bad boy, divalj i lud, što sam obožavala, i par godina stariji, što je bila prava mjera. Kao mlađa slušala sam i upijala priče o njemu i čini mi se da sam već tada bila zaljubljena u njega. Kad sam ga upoznala: ljubav na prvi pogled i za pamćenje. On je muškarac sa stavom. Prava leđa, visoko postavljena brada, siguran hod, savršen osmijeh i pogled. Superioran i dominantan. Duhovit i zabavan, zasmijavao me dugo, činio srećnom, prošli smo dosta toga za godine koje smo imali, poštovali jedno drugo i voljeli se na svoj način. Njegove priče i doživljaje sam upijala, one su i za mene bile posebni doživljaj. Iako više nijesmo zajedno, nešto postoji i on je uvijek moja prva pomisao kada se priča o ljubavi, i moja sreća, gdje god da diše. Svaka djevojka ima nekog ovakvom u svom životu, nekog na koga je ponosna i ko je u potpunosti dio nje.

TOTAL LOOK

Pokušaja zaljubljivanja nakon Njega je bilo, ali nekako uvijek u poređenju sa njim nijesu bili to. Kad sagledam stvari, muškarci su tada bili drugačiji. Danas, nema više ljubavi za pamćenje i buđenja u dvoje. Umjesto toga, tu su veze za jednu noć koje želimo da zaboravimo i savjet da idemo prije jutra. Jer ujutro stižu emocije, kajanja i mamurluci. Došli smo do toga da muškarci ne znaju što žele, a da su žene zamijenile moć za ljubav. Nekada se znalo, muva te duži period i onda kada konačno dođete do prvog sastanka sve bude smotano i smiješno. On se javi sjutra i u vezi ste. Sada muškarci žele da se vučete, skrivate, da ne znate ni sami što ste i onda uglavnom saopšte da nijesu za vezu. Ubjeđuju vas da je, ustvari, tajno viđanje zapravo najintimnija forma veze. Po meni, dvoje mogu da čuvaju tajnu samo ako je jedno od njih mrtvo. A svaka ovakva veza se završi kuliranjem, koje smo uzeli kao glavno oružje protiv gotovo svega i smatramo da je istovremeno i glavni lijek za sve. Međutim, taj princip je veoma površan a ja, što sam starija, imam manje energije za to. Jednostavno, kuliranje je za djecu.

IZDVOJENI KOMADI

Jedan tweet kaže: “Ako nijesi za vezu, realno nijesi ni za što”. I u pravu je. Ne za brak, ne za ozbiljnu vezu, već za vezu u kojoj jedno drugo zasmijavate, činite srećnim, imate neku lijepu razmjenu energije, ne opterećujete se time da li ste pronašle onog pravog. Ako ste sposobne da se zavlačite po budžacima, da trpite da vam druga strana ima jos deset njih pored vas, da čekate kad će da se sjeti da vas pozove i da vam diktira kako smijete da mu se javljate u javnosti, onda stvarno zajedno sa njim činite ekipu ni za što. Tako da, nemojte da radite ništa sa neiživljenim klincima, bolje radite nešto sami ili kako kaže stara “bolje biti sam nego u lošem društvu”. Ako ne možete da imate tu fatalnu filmsku, ludačku ljubav, ljubav koja izuva iz cipela, bolje je biti sam.

DETALJI

Kao što sam pobornik lude ljubavi, tako volim i lude odjevne kombinacije, pa vam u ovom postu donosim kombinaciju prelijepe haljine sa kragnom u stilu Jackie Kennedy, koju kombinujem sa kratkim kariranim kaputićem i gumenim čizmama u mojoj omiljenoj pink boji. Nijesam fan gumenih čizama, ali ove su mi izuzetno drage, kupljene u vrijeme kad sam upoznala ljubav o kojoj sam gore pisala. Tu su i detalji u vidu turban – trake za kosu u kojoj preovladava plava boja, torbe sa čipka šarom, ali i nezaobilazne blogerske, mačkaste naočare.

SLIČNI KOMADI

 

Na kraju, u duhu posta, puno vas pozdravljam uz tekst jedne od omiljenih Guettinih melodija:

One love – this is the way we found

One love – even though they’ll let you down

One love – nobody’s perfect now

One love – don’t let that hold you down

One love – let’s stick together now

One love – we got to stand our ground

One love – it’s easy to believe in

One love – believe in you and me

One love, its one love, I’m here to tell you it’s one love, oh

One love, said its one love

Sing with me one love,

One love to be oh that’s all we need

ONE LOVE!

 

Veliku zahvalnost za učešće u realizaciji ovog posta želim iskazati sjajnim ženama iz Style Studia, i posebno Tamari, koja se pobrinula za moj make – up u ovom postu (IG: studio_style_pg). Tu je i fantastični tim Vlado Beauty Bar-a i Dženis (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), koji je zadužen za brigu o mojoj kosi (IG: vladobeautybar).