“Lady’s Factory” (nekadašnji “Sweet Fantasy”) je mala radionica iz Tivta (IG: lady_s____factory), specijalizovana za izradu ručno rađenog home dekora, po želji kupca. Kako se bliži Dan zaljubljenih, iz bogate ponude “Lady’s Factory” izdvajamo top 5 unikatnih predloga poklona, koji će, sasvim sigurno, oduševiti vašeg partnera!

1. Pineapple bottle

Uz romantičnu večeru za dvoje, preporučujemo pineapple flašu, koja će vašu drugu polovinu ostaviti bez daha. Punoću ukusa vaše omiljene kapljice, nesumnjivo će obogatiti neodoljive Ferrero Rocher čokoladice. Na ovaj poseban dan budite opijeni, ali ljubavlju.

2. Spoon accessories

U “Lady’s Factory” s ponosom ističu da su na našim prostorima prvi uveli trend korišćenja aksesoara za escajg. Za ovu priliku, preporučujemo komplet macaroons-a za nju i njega. Neka vam jutra u dvoje počinju sa stilom.

 3. Personalizovani ram za fotografije

Za sve vas koji uvijek sa puno pažnje i ljubavi birate poklon za svoje voljene, iz bogate ponude izdvajamo personalizovane ramove za fotografije, sa dva ili više imena, inicijalima ili natpisom po vašoj želji i mjeri, koje možete naći u “Lady’s Factory”.

4. Kalendar za zaljubljene

U životima svih nas postoje neki važni datumi, vrijedni pažnje. “Lady’s Factory” se pobrinuo da oni ostanu zauvijek zabilježeni. Za razliku od standardnog kalendara, ovaj nije vezan za konkretnu kalendarsku godinu, tako da ga možete koristiti vječno, kao što vam od srca želimo da vaša ljubav, sreća i radost traju toliko.

 5. Personalizovane “teglice ljubavi”

Ukoliko želite pokloniti nešto lično i slatko, naš predlog su personalizovane “teglice ljubavi”, sa inicijalima i slatkišima po želji. Sreću čine male stvari, a, ukoliko ih začinite ljubavlju, željeni efekat definitivno neće izostati. Budite voljeni i neka neko voli vas. Širimo ljubav!