Jovana, kako je počela “Threelosophy” modna priča?

Dugo sam razmisljala šta bih mogla da počnem da radim, jer sam uglavnom vreme provodila sa decom. Imam tri sina i veliki je izazov izdržati njihov tempo. Opet, zbog njih, nisam htela da se upustim u neki posao koji će mi oduzimati vreme koje provodim sa njima. Tako sam spojila lepo i korisno, i čitavu kolekciju osmislila u pratnji svoja tri momka, koji su zajedno sa mnom išli u nabavku materijala i posete krojačicama. Ovo je bilo jedno zaista nezaboravno iskustvo. Brend je i dobio naziv “Threelosophy” po njima trojici.

Kakvi su tvoji pogledi na modni dizajn ?

Ne smatram sebe dizajnerom, jer nisam kvalifikovana za to i nisam završila dizajnersku školu. Po struci sam viši dijetičar – nutricionista. Puno smo porodično putovali i obišli mnoge svetske metropole, pa sam imala prilike da dobro upoznam svet mode i izgradim svoj stil. Ovo je nešto što me opušta i smiruje, sve radim sa puno volje i uživam u ovome, tako da na cijelu priču uopšte ne gledam kao na neku vrstu obaveze, već kao na hobi. Prvenstveno sam supruga i majka, a ovo je jednostavno nešto sto me dopunjuje. Moram da se zahvalim i svom suprugu koji mi je pružao podršku svo ovo vreme.

Na koji način si osmislila kolekciju, čime si se vodila?

Kolekcija je osmišljena i vođena jednom mišlju, a to je da prevashodno budu korišćeni isključivo visoko kvalitetni materijali. Svaka žena koja je jednom nosila svilenu haljinu, poželece sigurno opet da je obuče jer zna kakav osećaj svila pruža i koliko doprinosi ženstvenosti i samopouzdanju. Za kolekciju smo odradili i editorijal, a u realizaciji tog projekta sam okupila izuzetan tim, sastavljen od vrhunskih krojačica, frizera, šminkera, modela i fotografa, koji su mi prvenstveno odlični prijatelji, pa tek onda poslovni saradnici.

Kakvu ženu vidiš u svojim modelima?

Svaki od ovih modela zahteva od žene da zna da ga iznese. Zato slogan brenda i jeste: “Know what to buy, know how to wear it”. Namenjen je ženama i devojkama koje su sigurne u sebe, svesne svoje snage i lepote. Zato sam i za modele izabrala svoje prijateljice koje su prave predstavnice ovog brenda: zadovoljne, ispunjene, ostvarene i pre svega, žene svesne svoje snage.

Garderoba: Threelosophy (IG: threelosophy)

Modeli: Anja Kaluđerović, Ivana Selaković, Jelena Kalezić, Nina Kentera

Make – up: Anja Kaluđerović, Nina Kentera

Frizura: Rajko Radišić

Fotografija: Đorđe Živaljević, Damir Ljaljević

Asistenti: Tamara Manojlović, Tanja Stanišić

Lokacija: Rijeka Reževići, privatne vile