IBlues, fantastični italijanski brend iz Max Mara grupe, obraća se ženama koje vole da eksperimentišu sa modom, ali uvijek sa ukusom i bez pretjerivanja. Zaštitno lice njihove kampanje za ovo proljeće / ljeto je manekenka Mina Cvetković, koja pozira ispred objektiva poznatog fotografa Giampaola Sgura u modernoj odjeći koja ostavlja bez daha! Za ovaj top 5 post, u susret predstojećim maturskim večerima, a u saradnji sa crnogorskim distributerima brenda iBlues, donosimo vam predloge maturskih haljina iz njihove ponude.

1. Haljina Reactot

Reactot haljina je haljina od macramea sa fit i jako uskim topom i širokom suknjom, koja ima kontrastnu postavu. Romantična i delikatna, ova haljina  u boji pudera izvlači princezu iz vas. Haljina je inspirisana šezdesetim godinama, ova elegantna macrame čipkana kreacija donosi divni prolećnji duh.

2.Haljina Bristol

I ova haljina donosi siluetu u stilu 60-ih godina prošlog vijeka i paletu nježnih, pastelnih boja. Jednostavni kroj i linije svedenog izgleda mogu biti upotpunjeni neupadljivim detaljima u minimalističkom stilu. Uz ovu haljinu idealne su cipele sa manjom petom, kao i male efektne torbice.

3. Haljina Ulna

Čipkana kraća “fit & flare” haljina u boji šampanjca, idealna je za maturske proslave. Ovaj kroj haljine izabraće djevojke koje žele izgledati vitkije, jer je ova haljina u gornjem dijelu uža, a u donjem lepršavija. Uz krupni nakit i elegantne cipelice ili sandale postići ćete pravi damski izgled!

4. Haljina Galosce

Ovo je još jedna “fit & flare” haljina, s tim što je dužina do poda, a donosi svu eleganciju crne haljine. Duge haljine su odjevni predmet koji stoji relativno svim tipovima žena. Duga haljina pokriva veliki dio tijela, veoma je elegantna, graciozna, kulturna, a istovremeno i seksi.

5. Haljina Trave

Za sve one smjele djevojke, koje i na maturskoj večeri žele biti drugačije, naš predlog je ova fenomenalna haljina, koje se može kombinovati uz košulju. Jarke boje i uzorci inspirisani stripom i pop artom već nekoliko sezona su dio modnih kolekcija, a pristaju uz svaku kombinaciju i “podižu” je. Light motiv ove haljine su svakako usne, ruž i sladoled, a radi se o haljini koja je izuzetno nosiva, pa smo sigurni da ćete je odlično iskombinovati i nakon maturske večeri.