Šminkanje je vrsta umjetnosti, a za umjetnost nijesmo sve rođene. Ja, recimo, nijesam, ali šminkanje je nešto što obožavam i u čemu zaista uživam. Gotovo svaka žena voli da bude najbolje izdanje sebe i gotovo svaka uživa u šminkanju i dotjerivanju. Divnoj Nini je šminkanje posao, posao koji obožava i koji je zaista prelijep, jer ona je ta koja nas ulješava i svojim make – upom ističe ono najbolje na nama. Svaka žena je jedinstvena i lijepa. Ne postoji savršena žena, žena bez ijedne mane, a uz dobar make – up mane da mogu postati i prednosti. Ova prelijepa mlada žena je završila školu profesionalnog šminkanja Dragana Vurdelje, poznatog šminkera i beauty eksperta, a u svom poslu koristi najkvalitetniju šminku: Charlotte Tilbury, Nars, YSL, Bobby Brown, Tom Ford, Mac, Kevyn Aucoin, Surratt, Anastasia Beverly Hills. Za ovaj editorijal Nina se odlučila za prirodni, bronzani make – up, koji se fantastično uklopio sa mojim preplanulim tenom, a odličan je i za fotkanje. Zaista sam prezadovoljna rezultatom šminkanja i toplo bih preporučila Ninu djevojkama koje žele zablistati u nekoj posebnoj prilici, ili jednostavno izgledati svježe tokom dana.

 

U okviru istog prostora u kojem se nalazi Ninin Make – up Studio, nalazi se i atelje fenomenalnog novog crnogorskog brenda “Threelosophy”, sa kojim smo vas već upoznali, a iza kojeg stoji jedna jaka i ispunjena žena: Jovana Kaloštro. Brend donosi odjeću visokog kvaliteta, koja se radi od najfinijih materijala i u ograničenim količinama, a svaki od ovih modela zahtijeva od žene da zna da ga iznese. Zato slogan brenda i jeste: “Know what to buy, know how to wear it”. Namijenjen je ženama i djevojkama koje su sigurne u sebe, svjesne svoje snage i ljepote, zadovoljne, ispunjene i prije svega, ostvarene.

U ovom editorijalu predstavljamo vam i limitiranu kolekciju broševa “Per Lei” ateljea. Radi se o “Original Artistic Design” kolekciji, odnosno kolekciji rađenoj tehnikom ulja na platnu. U ovom ateljeu su otišli korak dalje i na jedan nesvakidašnji način spojili umjetnost i modu, na način da su uveli takozvane “slika broševe”. Svaki od ovih broševa je unikatan i neponovljiv, kao i sama apstrakcija ulja na platnu. Na ovaj način, u ateljeu su željeli učiniti da jedan ovakav broš bude prepoznatljiv i jedinstven. Nadam se da ćete uživati u ovoj limitiranoj kolekciji umjetničkog dizajna, kao što su u ateljeu uživali u svakom koraku do njenog ostvarenja.

Garderoba: Threelosophy (IG: threelosophy)

Modeli: Kana Tomašević, Nina Kentera, Valentina Vukčević

Čizme: Melisa, Public Desire (IG: publicdesire)

Nakit: “Per Lei” Atelier (IG: per_lei_atelier)

Frizura: Bojana, Vlado Beauty Bar (IG: vladobeautybar)

Make – up: Nina Kentera (IG: ninakentera)

Fotografija: Sandra Petrović 

Mjesto snimanja: Nina Kentera Make – up Studio & Threelosophy atelier (Topliški put, Budva).

Posebna zahvalnica: Jovani, Nini i Valentini