Tijana, kako je počela tvoja modna priča?

Moda me je oduvijek privlačila. Ranije sam radila stvari isključivo za sebe, a pozitivne reakcije iz mog okruženja su me dodatno motivisale da krenem u ovaj posao. Nakon završenog Pravnog fakulteta, posložile su se kockice za realizaciju moje modne priče. Do sada sam prikazala četiri kolekcije: Aquamarine, Illumine, In vino veritas i Sjaj zvijezda. Modu doživljavam kao vrstu umjetnosti kroz koju mogu da izrazim svoje snove i želje, oslobađajući svoju maštu kroz modni izraz. Pored te kreativne strane, moda je i zahtjevna profesija. Kao i svaka profesija, i ona traži veliki rad i ulaganja. Pored istrajnosti i upornosti, talenat je nezobilazan da biste uspjeli.

Šta te inspiriše pri stvaranju kolekcija?

Inspiraciju za kreacije pronalazim u modi, umjetnosti, putovanjima, a najviše putovanjem kroz istoriju, koja je nepresušan izvor inspiracije. Svaka epoha je svojevrsna inspiracija sa kojom možete iskoračiti na modnu scenu. Najveci uticaj na mene i moj rad ima barok. Ne samo kroz modu, već i u cjelokupnoj umjetnosti, kroz raskoš i luksuz koji su fascinantni.

Kakve žene vidiš u svojim modelima?

Smatram da su elegancija i zavodljivost sinonim za ženstvenost. Kroz takvo moje viđenje mode, izgradila sam i svoj stil, što pretačem i u kreacije. Moji modeli su namijenjeni modernoj i samouvjerenoj ženi, koja želi da izgleda elegantno i zavodljivo. Ženi koja ima izgrađen lični stav o modi, koja želi da bude drugačija i ekstravagantna. Rođenje moje ćerke i pravljenje haljina za nju, opredijelili su me da radim haljine i za male princeze, koje žele da ožive svoju bajku u posebnim prilikama.

Kakvo je tvoje mišljenje o modnoj sceni danas, koga od kreatora cijeniš i čiji rad ti se dopada?

Tržište mode često je veoma surovo. Trendovi i modni pravci mijenjaju se velikom brzinom, i opstati u takvim uslovima je veoma teško. Ključ uspjeha u mnoštvu dizajnerskih imena i modnih kuća je u autentičnosti. Naša modna scena poslednjih godina ide uzlaznom putanjom, unapređujuci cjelokupnu modnu industriju. U svijetu postoji veliki broj imena čiji rad me privlači. Visoka moda mi je oduvijek bila fascinantna. Unikatni modeli, ručni rad, najluksuzniji materijali, ekstravagancija modela, to je ono što od mode pravi umjetnost, i u čemu posebno uživam.

Planovi za budućnost, kada možemo očekivati tvoju novu kolekciju?

Novu kolekciju planiram da prikažem na jesen. Pripreme su već počele. Ova kolekcija će biti ektravagantnija i smjelila u odnosu na moje prethodne kolecije, uz dosta ručno rađenih detalja.