Uredni i njegovani nokti danas su imperativ svake uspješne žene i muškarca! Nokti su dopuna našem besprekornom izgledu, oni su odraz naše ličnosti. Koliko su nokti važni pokazuje nam i modna industrija, koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju. Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osviješteni i njegovani, ali i obrnuto. Zato svaka žena priželjkuje brze, učinkovite i dugotrajne rezultate laka za nokte. Osim ako se nijeste odlučile za trajni gel, koji, moramo priznati, nije za svaki nokat, a i trajno oštećuje nokte, obzirom da moramo brusiti cijelu prirodnu površinu nokta. Zato su se u Cucciu odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte: Colour Veneer! Ovaj fantastični trajni lak imala sam priliku da isprobam u salonu moje divne Bojane, koji je već svima poznat – Estetic studiu “Aleksandra” (Žrtava fašizma 38, B lamela, Budva; IG: esteticstudio_aleksandra).

Danas svaka žena želi brzu, kvalitetnu i trajniju uslugu manikira, koja neće oštetiti njene prirodne nokte. Zato je tu Cuccio Colour Veneer: soak off trajni lak. Dolazi kao četvrta generacija soak off sistema uz nano tehnologiju, super glamurozan i jednostavan za nanošenje, i donosi nevjerovatnu postojanost. Lak će trajati dok ga ne poželite skinuti. Ovaj fenomenalni proizvod je potpuno osvojio beauty industriju, pa mnoge žene prelaze upravo na ovaj brend. Ono što Cuccio donosi je LED/UV formula 100 procentnog sjaja. Dakle, nema isparavanja i rašpanja, a boja ne žuti. Trostruka pigmentacija boja ovog proizvoda znači istinsku pokrivenost nokta nanošenjem samo 2 tanka sloja, a nokti izgledaju kao da su nalakirani klasičnim lakom za nokte. Odlična stvar je i to da se boje mogu miješati, kako bi se prilagodile želji klijenata. Veneer mikro otporna tehnologija ovom laku daje besprekorni obloženi oklop, koji je otporan na habanja, a tu je i reflektivna sjajna, “mirror” završnica, koja garantuje visoki sjaj onoliko koliko vi želite. Cuccio Colour Veneer lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida, moguće ga je aplicirati na gel, a isto tako ga je lako otkloniti. Cijeli proces manikira i nanošenja traje oko 30 do 40 min, a skidanja 10 do 15 minuta. Recite zbogom dugom sušenju laka za nokte, ovaj lak je odmah nakon nanošenja otporan na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja, bilo da su vam ruke mokre ili da puno tipkate na tastaturi vašeg kompjutera. Nokti sa Cuccio Colour Veneer-om postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama, a namaz je prirodan i tanak. Ovaj trajni lak ne oštećuje prirodni nokat, a izuzetno kvalitetni sastojci (omogućavaju da nokat diše, hrane ga, vlaže i štite) korišćeni u proizvodnji Veneera rezultirali su dugotrajnim i kvalitetnim manikirom, koja će trajati dok je klijent ne poželi promijeniti!

Veneer soak off  je proizvod koji ne sadrži kisjeline, otopine i nitrocelulozu (sastojci koji oštećuju prirodan nokat), pa nema miris kao lak za nokte. Kada pogledate deklaraciju proizvoda koji vam kozmetičar aplicira na nokat ili pomirišite sadržaj u bočici, sve će vam biti jasno. Na kraju, ono što će vas sigurno oduševiti su i kolekcije boja ovog proizvoda, koje prate trendove na modnim pistama, pa ćete, sasvim sigurno, imati dilemu za koju boju da se odlučite. Ja nijesam osoba koja može nositi jednu boju na noktima, pa sam izabrala šarenilo ljetnjih boja, koje će na pravi način dopuniti moje ljetnje outfite.

Osim Cuccio Colour Veneera, u estetic studiu “Aleksandra” možete isprobati i Cuccio Colour, Cuccio Professional i Cuccio Naturale Spa liniju proizvoda, Cuccio Colour su postojani klasični lakovi za nokte, u istoj paleti boja kao i Veneer trajni lak, dok Cuccio Professional donosi proizvode za nokte kao što su klasični gradivni gelovi, fini akrilni prašak, prateći materijali i alati potrebni za izradu noktiju. Cuccio Naturale je profesionalna, luksuzna i prirodna linija proizvoda u nekoliko aroma Toskane, namijenjena SPA i wellness ritualima (maslaci, serumi, kupke za pedikir i manikir, piling, itd.)

 

I ne zaboravite: “Your nails aren’t going to change the world, but the woman who wears them will!”