Savremena uspješna žena je poslovna, samostalna žena, ona koja je finansijski nezavisna, koja može dobro da živi od svojih prihoda, koja ima liberalna uvjerenja, visoko obrazovanje i kulturu. Ona je energična, emancipovana, samosvjesna i snažna ličnost, koja zna šta hoće i kako to da postigne. O Victoriji Beckham, kao poznatoj ličnosti i modnom dizajneru, mogu da se čuju najrazličitije priče. Popularna Posh je prije više od 2 godine prikazala i svoju verziju uspjeha. U dokumentarcu “Five Years: The Victoria Beckham Fashion Story” otkriveni su detalji njenog putovanja kroz svjetski šoubiznis. Victoria je perfekcionista, neko ko je poslije titule žene fudbalera želio da uradi nešto što niko prije nje nije uradio. U dokumentarcu se vidi da je ona na putu ka modnom vrhu bila veoma posvećena svom cilju. Sa vjerom u sebe i uz podršku svog tima Victorija je postala priznato ime u svijetu mode.

TOTAL LOOK

David Beckham je, kažu, najsrećniji čovjek na svijetu. Igrao je vrhunski fudbal, vodi glamurozan život, na svakom koraku dokazuje da je megazvijezda, modna ikona i oličenje metroseksualnosti, a u svemu tome mu nesebično pomaže supruga, za koju već godinama važi mišljenje da je „most stylish public figure“. Ne postoji revija koju je propustila, redovno je prva na listama najbolje obučenih dama planete, dizajnira, piše knjige, uz sve to je majka četvoro djece. Poznata je kao bivša pjevačica, supruga slavnog fudbalera, uspješna poslovna žena, dama koja se nikada ne smije i pravi kameleon kada je izgled u pitanju. Iako su skoro 17 godina u braku, izgleda kao da se Victoria i David i dalje vole kao i prvog dana. Victorija je jedna od onih žena koje su, kao i kaže njena izjava iz naslova posta, napravila najboje od onoga što je dobila. Ona je jedna od onih koje jednostavno slijede svoje snove. Kada je riješila da stavi tačku na svoju pjevačku karijeru i okrene se modi, mnogi su sumnjali u njenu odluku. Međutim, ona je sada veliko i cijenjeno ime u svijetu mode. Victoriji se divim iz nekoliko razloga, a glavni su: ne plaši se promjena ni godina, porodica joj ne prvom mjestu, izbjegava skandale, uvijek je besprekorno stilizovana, odiše samopouzdanjem i čvrstim stavom, uporna je i ne odustaje, vlada poslovnim vještinama, zbog kojih ne pravi pogrešne korake i veliki je humanitarac.

IZDVOJENI KOMADI

Frizura je tu da bi se mijenjala, pravilo je kojeg se pridržava Victoria Beckham. Zahvaljujući obliku lica, sebi može da priušti najrazličitije stilove, od kratke bob frizure do duge talasaste kose. Victoria je prije nešto više od desetak godina (tačnije 2006. godine) promovisala svoju paž frizuru, kojoj se vraćala više puta. Ovo je ujedno i moja omiljena frizura, a uz sivu boju kose, koju isto tako obožavam, sigurno nećete proći nezapaženo. Kako je ljeto tu, najviše volim haljine tropskih dezena i svijetle, jarke boje – u pravom ljetnjem stilu. U džungli, vlada priroda, a samo najjači i najbrži mogu da napreduju. Volim haljine inspirisane ovim dinamičnim svijetom, pa biram bujne tropske motive, uključujući ekvatorijalnu floru i faunu, a kolibri su, svakako, jedan od najveselijih motiva za ljetnje dane.  Na sve to dodajem naočare sa sličnim motivom i nakit “Пierre”, nakit prepoznatljivog imena, ali i prepoznatljive ponude – svaka žena sa stilom zna koliko je ovaj nakit upečatljiv i drugačiji. Uglavnom nije potrebno ni da ugledate logo brenda “Пierre”, već na prvi pogled lako prepoznajete da je predivni komad nakita oko vrata ili zgloba neke dame baš njihov. Tačnije – njen. “Пierre” je “čedo” Isidore Kemiveš, a iz male domaće manufakture ovaj brend polako, ali sigurno raste u onaj koji će biti prisutan i na svjetskom tržištu.

DETALJI

SLIČNI KOMADI

 

Zasluga za fenomenalnu frizuru i šminku pripada Bojani i Nadi, dijelu tima divnog prijatelja Vlada (IG: vladobeautybar), pa im, ovom prilikom, želim iskazati veliku zahvalnost za učešće u realizaciji ovog posta, ali i na predivnoj boji kose, koju sam odavno prižejkivala. Danas siva kosa postaje najpoželjniji modni dodatak koji vole čak i žene koje nemaju problema sa sijedima. Ove sezone in su hladniji srebrnkasti tonovi tako da je potražnja za njima veća, dok su prošle sezone bili in topliji zlatniji tonovi. Dok je sijeda žena nekada bila “stara i neuredna”, danas žene žele istaknuti svoje godine, pa to koriste kao modni detalj.