Pripreme nikad nijesu bile lakše uz “Bespoke” ogrtač, a za mladin kraljevski izgled i magičnu tijaru pobrinule su se djevojke iz “My Dream” Atelier-a. Ona kaže da će joj upravo ova tijara biti omiljeni aksesoar, koji će čuvati do kraja života.

 

Da li ste ikada vidjeli bidermajer od papirića? Posebeno i savršeno inspirativno, a neće nestati kao Pepeljugina čarolija u ponoć. Za ovu magičnu kreaciju pobrinuli su se unikatni bidermajeri “Minja”.

 

Znamo da je mladama posebno bitna šminka i frizura. Djevojkama u Crnoj Gori, naša mlada iz editorijala toplo preporučuje divnu Tinu Gudelj za šminku, i vickastu frizerku Jasminu Šabić.

Kako bez vjenčanice u kojoj se osjećate kao da ste o njoj sanjale čitav život? Zapravo, mi sve to i sanjamo. Ako vam se dopadaju ove vjenčanice, Danka Karović je onda pravi dizajner za vas.

 

Ono bez čega se nikako ne bi mogla osjetiti sva magija, toplina, i prije svega, ljubav ovog para, zatim grada, zidova hotela, mora i obale, ali ni prenijeti uspomene koje ne blijede je Irena Bajčeta, romantični i inspirativni wedding fotograf.

 

 

Mlada i mladoženja: Jovana Knežević i Vasilije Šipčić

Vjenčanica: Danka Karović (IG: danka_karovic)

Frizura: Jasmina Šabić (IG: jassabic)

Make – up: Tina Gudelj (IG: tinagudelj)

Ogrtač: “Bespoke” design (IG: bespoke_design)

Tijara: “My Dream” Atelier (IG: my_dream_atelier)

Bidermajer:  “Minja” (IG: unikatni_bidermajeri_minja)

Fotografija: Irena Bajčeta (IG: irenabajceta)

Lokacija: Perast, “Kalamper” hotel & spa (IG: kalamperhotelspa)