Nazvana Monsieur Big, Lancôme nova voluminizirajuća maskara svakako budi neke uspomene na HBO seriju Seks i grad, Carrie Bradshaw i njenog off-and – on ljubavnog partnera John James “Mr. Big” Prestona. Pa hajde da otkrijemo šta gospodin Big obećava.

Pronalaženje prave maskare je potpuno subjektivan proces. Da li su vaši trepavice kratke ili duge? Debele ili tanke? Da li im je potrebno mnogo pažnje ili jedva da im je i posvetite? Želite li maskaru koju ste upravo dobili, i koja razumije šta vam je potrebno? Ukoliko je odgovor na poslednje pitanje da, vrijeme je da upoznate Lancôme Monsieur Big maskaru, jer Monsieur Big ima sve što žena može poželjeti! Radi se o maskari za visoki volumen trpavica (čak do 12 puta veći volumen trepavica u samo jednom potezu),  sa dugotrajnim efektom, za 24 sata bez ljuštenja, razmazivanja i habanja. Ukoliko izađete u provod, maskara će vam trajati cijelu noć, a i jutro poslije vaše trepavice će biti dugačke, debele i crne. Maskara kombinuje ogromnu (Big) četkicu i ultra-kremastu, svilenkastu formulaciju. Jedinstveno oblikovan kist je izrađen od mekog, valovitog vlakna i dizajniran da pruži pravu količinu formule pri prvom nanošenju. Formula, opet kombinuje meki vosak i polimer koji doprinose građenju volumena i dužine trepavica. Nanesite jedan sloj maskare i vidjećete zašto je Monsieur Big onaj pravi. Nastavite sa apliciranjem maskare i zaboravićete sve druge! Monsieur Big vam poručuje: „Neobuzdana snaga i elegancija zapisani su u mojim genima. U tome nema ništa čudno, stvoren sam za kreiranje XXL trepavica.”

 

Na događaju koji je upriličio Bar – Kod, predočeni su nam i rezultati istraživanja koje je sprovedeno na uzorku od 110 učesnika, a koji su pokazali da:

  • 95% smatra da maskara lako klizi po trepavicama;
  • 95% smatra da je mascara lagana za nošenje tokom cijelog dana;
  • 92% smatra da je maskara intezivno crne boje;
  • 91% je potvrdilo da njihove oči izgledaju veće;
  • 90% su smatrali da su se njihove trepavice stvarno produžile.

Monsieur Big takođe je ,,pravi profesionalac za kreiranje lookova s trepavicama crnim poput ugljena“, zahvaljujući formuli obogaćenoj intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost. Zato ne čudi što je 92% korisnica izjavilo da je boja maskare ,,nevjerovatno crna“.

„Otkad nas je Lancôme upoznao, postali smo nerazdvojni”, izjavio je Monsieur Big za Amerikanku Taylor Hill, Lancômeovu ambasadorku i model za koji se otimaju poznati dizajneri. To je bila ljubav na prvi pogled: savršeni par! Big beauty look Taylor Hill sa izuzetno dugim trepavicama crnim poput ugljena i savršeno oblikovanim obrvama zatim daškom highlightera uhvaćena je kroz objektiv fotoaparata na snimanju za Lancôme.

Kada govorimo o ostalim proizvodima iz ove linije, tu su Monsieur Big eyeliner i olovka za obrve. Monsieur Big liner u obliku markera je izuzetno fleksibilan tuš za oči koji elegantno klizi uz rub trepavica, ostavljajući intenzivno crnu liniju koja privlači poglede. Vrlo preciznim vrhom tuša moguće je u trenu kreirati tačno onakav ugao eye look-a kakav želite. Ovaj eyeliner je, zbog svojih karbonsko crnih pigmenata izuzetno dugotrajan i vodootporan. Monsieur Big otvoreno izražava divljenje: „Ponekad sam čak i ljubomoran na njega, ali onda se prisjetim da smo savršena kombinacija.”

Monsieur Big Brow olovka za obrve donosi istaknute obrve za ekstremni look. Četiri nijanse Monsieur Big Brow u rasponu od plave do boje ebanovine oblikuju i prikrivaju nepravilnosti na obrvama, a kako se radi o dual proizvodu, highlighter područje oko oka obasjava blistavom svjetlošću. Njena formula bez vode garantuje “second skin” efekat, koji traje tokom cijelog dana.

 

Od ostalih noviteta iz Lancôme palete proizvoda, vrijedan pomena je i Matte Shaker ruž, koji obećava da će biti veliki hit ovog lejta. Novi make – up proizvod predstavlja model Taylor Hill. Za razliku od drugih mat karmina, Lancôme Matte Shaker ne isušuje usne, a s druge strane, njeguje kožu, i ispravlja manje pukotine, ali i druge nepravilnosti na usnama. Sačinjen je od formule na bazi vode i ulja, što znači da se praktično ne osjeća na usnama, ali je veoma postojan. Jedna stvar je jasna – novi ruž je bukvalno napravljen za ljetnje žurke i poljupce do jutra. Sa poboljšanim konusnim oblikom, proizvod se može primijeniti i bez upotrebe ogledala, a podešavanje inteziteta boje zavisi od broja slojeva. U cjelini, kolekcija se sastoji od 7 sočnih boja koje se savršeno kombinuju jedna sa drugom. Lancôme vas poziva da se ne zaustavite samo na jednom šejkeru, već pokušate da kombinujete nekoliko boja zajedno. Vertikalno ili horizontalno, ombre, smjeli duo ili sve boje duge odjednom: sa Lancôme Matte Shaker-om eksperimentisanje postaje zaista neograničeno.

Ne treba zaboraviti ni novu olovku za usne: Le Lipstique. Ova kremasto – mekana i vodootporna olovka sa ugrađenim četkom definiše i konture usana, a daje im i bogatu boju. Olovka je jako udobna i vodootporna, sa formulom koja klizi na  i sprečava karmin od pucanja, ali i od pojave da ruž izblijedi na usnama, pa će vaše usne uvijek izgledati svježe. Olovka se može nositi sama ili sa vašim omiljenim Lancôme ružem za usta.

Ono što bih na kraju željela reći je to da mi je bilo izuzetno zadovoljstvo pristustvovati jednom ovakvom događaju, uz nadu da će nam Bar – Kod Shop parfimerije i dalje priređivati ovako lijepa iznenađenja. Privatno inače dosta koristim Lancôme kozmetiku i make – up, pa mi, takođe, predstavlja veliku čast što sam, među prvima u Crnoj Gori i regionu, imala priliku da isprobam Lancôme novitete, koji su zaista inovativni i sjajni!