American Crew linija proizvoda specijalno je formulisana za njegu i stilizovanje isključivo muške kose. Proizvodi American Crew, zahvaljujući Vlado Beauty Bar-u (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), dostupni su i na našem tržištu i mogu se pronaći u slobodnoj prodaji u njegovim frizerskim salonima, koji i inače, uz svoje frizerske usluge, omogućavaju kupovinu različitih proizvoda za njegu kose. U jednom od prethodnih postova upoznali smo vas sa proizvodima za njegu kose, a u novom postu predstavljamo vam top 5 proizvoda za stilizovanje kose iz ponude American Crew.

1. Gel za blago učvršćivanje

Radi se o bezalkoholnoj formuli bez stvaranja ljuspica, srednje jačine, koja daje gustinu i sjaj, omogućavajući laganu kontrolu. Ovaj gel ne isušuje skalp i sadrži termalnu barijeru koja štiti kosu od spoljnih uticaja i toplote fena. Zahvaljujući ginseng i ekstraktu žalfije, kondicionira kosu.

 

2. Gel za kontrolu kovrdža

Ovaj gel idealan je za fiksiranje i definisanje kovrdža. Lagan i prilagodljiv proizvod, ukroćuje kovrdže debele i guste kose, pospješujući definiciju kovrdža i teksturu kose, a može se nanositi i na suvu i na vlažnu kosu.

 

3. Sprej za fleksibilnu kontrolu

Alternator sprej namijenjem je fleksibilnom stilizovanju koje omogućava kontrolu tokom čitavog dana. Nanosi se u jednom, stilizuje u bilo kom trenutku po želji.

 

4. Puder za podizanje kose

Ovaj lagani puder, daje volumen koji prkosi gravitaciji, sa mat finišom. Koristi se tako što se nekoliko puta udari teglica kako bi se puder oslobodio. Posipa se ravnomjerno i lagano na suvu kosu, jer je potrebno omogućiti da proizvod padne na korijen kose, kako bi se omogućilo podizanje i odvajanje kose. Može se kombinovati sa Boost kremom ili nekim drugim American Crew proizvodom koji pojačava volumen ili neke druge mogućnosti stilizovanja.

5. Fiber

Fiber je proizvod koji pruža jako učvršćivanje sa blagim sjajem. Radi se o smolastom proizvodu koji daje gustinu, teksturu i punoću kosi. Pruža joj snažno učvršćivanje, a kosa ostaje gipka sa mat finišom. Odličan je za primjenu na kraćoj ka srednjoj dužini kose. Za najbolje rezultate, potrebno je utrljati malu količinu ravnomjerno između dlanova prije nanošenja na kosu. Nanosi se na suvu ili vlažnu kosu i stilizuje po želji.