Nakon dugogodišnjeg istraživanja konačno se i na našem trzištu pojavio proizvod koji vam mogu preporučiti i biti potpuno sigurna da će vam vratiti sjaj kosi i osmijeh na licu. Da li znate šta je Elumen boja? Ova boja se ne miješa sa hidrogenom! Niti bilo kojim razvijačem! Ova boja ne oštećuje kosu, iz najosnovnijeg razloga: nema hemijskog djelovanja! Amonijak? Nema hemije uopšte! Ove boje frizerima u salonu daju novu vrijednost: mogućnost da zadive klijenta, kako novim stvarima o kojima im mogu govoriti, tako i izuzetnim rezultatima koji će biti vidljivi na njihovoj kosi. Elumen boje su i izuzetno postojane, a dopuštaju potpunu slobodu izbora nijansi, jer se miješaju bukvalno kao tempere, a njihova mješavina uvijek daje logičan i očekivan rezultat. Prilikom rada sa Elumen bojama, frizer dobija slobodu kao slikar sa svojom paletom!

Elumen daje izuzetno sjajne i jasne boje. Pri tom ni malo ne šteti kosu, pa možete biti veoma opušteni i prilikom izbora boje. Radovi obojeni ovom bojom lako upadaju u oči i izdvajaju se svojim sjajem i zdravim izgledom kose. Goldwell-ova Elumen magnetna boja je jedinstvena po mnogo čemu.n Prvo, jedina je trajna boja koja prodire duboko u vlas a da pri tom spada  u direktne boje, tj. koristi se bez upotrebe razvijača (hidrogena). Magnetna boja funkcioniše na principu privlačenja pozitivno nelektrisanih čestica kose i negativno nealektrisanih čestica boje. Kako proces farbanja nije hemijski  i kako u procesu magnetnog Elumen farbanja nema ni amonijaka ni hidrogena, oštećenja kose nema  i ono je 0%.

Izuzetan sjaj je osnovni efekat ove magnetne boje koja je zbog tog  i nazvana „Elumen“. Pigmenti dijamantskog oblika su ti koji omogućuju ovaj fantastični efekat i koji ovoj boji daju veliku postojanost. Elumen magnetna farba je izuzetno njegujuća i trajno regeneriše vlas. Promjena kvaliteta kose poslije Elumen magnetnog farbanja je efekat koji je evidentan.

Upotrebom Elumen magnetne boje dobijate sjajnu i sjajno obojenu kosu, sa duboko reflektujućim tonovima, njegovanu  i elastičnu kosu (što je i uslov za visoki  stepen refleksije), i, što je najbitnije: Elumen magnetna boja ni malo ne oštećuje kosu  i ne koristi njegujuće komponente da bi prikrila oštećenje (što je slučaj kod ogromnog broja boja na tržištu, a što za posledicu ima da se poslije nekoliko pranja pokaže stvarni kvalitet kose), već je oporavak kose realan.

Idealna za eksperimentisanje, vaša frizura savršen je saveznik u isprobavanju različitih boja, stilova i oblika frizure. Elumen farbama Goldwell linije postižu se intenzivne nijanse boja kao što su jarko crvena, mastilo plava, ružičasta i druge neobične boja bez oštećenja kose. Budite hrabre i isprobajte jednu od mnogih Elumen Goldwell nijansi, jer će vam ona dokazati da je produženi sjaj moguć i usled brojnih ispiranja kose.