Bonding tehnologija osvaja frizerski svijet i to s dobrim razlogom. Tehnologija aktivno obnavlja oštećenu, slomljenu i beživotnu kosu spajanjem veza unutar vlakana kose. Zbog toga nije ni čudo da su salonske bonding usluge brzo prerasle iz trenda u ultimativan tretman koji svaki salon jednostavno mora imati u ponudi. Naši saradnici iz Vlado Beauty Bar-a (The Capital Plaza, Podgorica i Porto Montenegro, Tivat) prate sve svjetske trendove, pa su u svoju ponudu uvrstili i ove Schwarzkopf Professional preparate. Ako ste ikada maštali o tome da postanete plavuša ili mislite da vaša blond kosa više nikada neće imati stari sjaj, vrijeme je da svi zajedno prihvatimo potpuno novo razdoblje blond savršenstva. Jedinstvena BLONDME linija iz Schwarzkopf Professionala sada je jača nego ikada zbog integrisane bonding tehnologije koja blond kosi daje potpuno novu dimenziju! Schwarzkopf Professional spaja bonding tehnologiju s novom BLONDME linijom boje i njege – kreirajući tako novu generaciju proizvoda za frizere s integrisanim, patentiranim naprednim Bonding sistemom. Umjesto odvojenih proizvoda koji se koriste za bonding usluge, stvarajući tako dodatan korak u procesu bojanja, izbjeljivanja ili posvjetljavanja, novi BLONDME pomaže frizerima da sigurno transformišu kosu klijenata u blond savršenstvo u samo jednom koraku.

Nove BLONDME Bond Enforcing boje i toneri prikladni su za sve blond klijente, bez obzira odgovaraju li im više hladni ili topli tonovi. Osim toga, Schwarzkopf Professional globalni BLONDME Ambasadori, Lesley Jennison i Kim Vō, dugogodišnji stilisti brojnih slavnih osoba, prenijeli su svoje znanje u seriju očaravajućih blond izgleda koji će svim klijentima pomoći u odabiru savršenog izgleda baš za njih! Ono što će mnoge razveseliti je da od sada, potpuno sigurno i klijenti tamne kose mogu dobiti zadivljujuće svijetle, platinaste blond rezultateuz pomoć BLONDME Bond Enforcing Premium izbjeljivača 9+ i BLONDME Tonera. Budući da je upravo platinasta, hladna blond boja trenutno veliki hit, Lesley Jennison predlaže korišćenje BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting boja za kreiranje nevjerovatnih ledenih tonova, a za senzacionalno sjajnu platinastu boju, metalni i sivi tonovi mogu biti dodati uz pomoć BLONDME Blonde Toning pastelnih nijansi. Za klijente koji ipak žele ostati vjerni uvijek aktuelnim, kultnim zlatnim blond nijansama  i karamelastom sjaju, Kim Vō predlaže korištenje BLONDME Bond Enforcing Paint-On-izbjeljivač i BLONDME Bond Enforcing Blonde Highlifting nijansi.

U nastavku vam dajemo top 5 predloga preparata za kosu iz BLONDME linije, koje možete koristiti i za kućnu njegu vaše plave kose:

1. Tone Enhancing regenerator u spreju

Pigmentirani regenerator u spreju, koji se ne ispira, s hladnim, cendre smjerom tona, namijenjen je za laganu, dnevnu njegu blond kose.

 

2. Shine Elixir za sjaj kose

BLONDME njega je posebno dizajnirana za upotpunjavanje i održavanje salonskih blond usluga. Shine Elixir je luksuzni eliksir koji daje zaglađenost i njegu, istovremeno ostavljajući kosu mekom i svilenkastom na dodir. Ne ispira se.

 

3. Keratine Restore Bonding šampon

Ovo je bogati šampon, bez sulfata, koji nježno čisti slabu ili oštećenu kosu. Integrisana bonding tehnologija kreira nove veze u vlaknima kose i ojačava oslabljena područja u strukturi kose, istovremeno je zaglađujući i regenerišući.

 

4. Keratine Restore Bonding maska za kosu

Keratine Restore Bonding Maska je dubinski obnavljajući tretman dizajniran za održavanje lomljive, izbjeljivane i obojane kose. Ova maska ima bogatu, kremastu tekturu i koristi se za salonske blond usluge.

 

5. Instant Blush sprejevi

Instant Blushes sprejevi namijenjeni su toniranju i neutralizaciji tonova i dostupni su u četiri nijanse: ice, strawberry, jade i steel blue. Ovi prozračni, kratkotrajni pastelni sprejevi se mogu koristiti na prethodno izbijeljenim ili prirodnim blond bazama 9 ili svjetlijima.