Crvena, ciklama, žuta i narandžasta su dominantne boje u modelima koje je prikazala Marina Banović. Sve je uglavnom šareno, vidjeli smo jednu razigranu kolekciju koja prosto pršti od energije i boja, i koja je koloritno vrlo zanimljiva. Marina se zaista potrudila da kolorit bude atraktivan samim tim što je jedan dio kolekcije koji je prikazan bio mirnih tonova, suptilnije forme, dok je drugi razigran, cvjetna, pravi za ljetnje aktivnosti.

Grčki brend Keti Heyndels prikazao je svoju kolekciju za plažu, kao i dio kolekcije laganih ljetnjih haljinica, koje možete pronaći u butiku “Sveti” na Svetom Stefanu.

Sanja Bobar, naša proslavljena kreatorka, je u okviru “Sense of Beauty” manifestacije premijerno prikazala novu kolekciju od 16 modela, od kojih su tri namijenjena za New York Fashion Week u septembru. Kolekcija je rađena u skladu sa godišnjim dobom, to je jedna ljetnja priča koja podržava njen dosadašnji rad. Ima dosta ručnog rada i svile, a na repertoaru je bio ljetnji tip haljina. Kolekcija je sama po sebi potpuno šarenolika, maštovita, inspirativna i seksipilna.

* Veliko hvala oficijalnim fotografima revije, Jovani & Đorđu (IG: jovanadjordjephoto), na ustupljenim fotografijama.