Schwarzkopf Professional predstavlja inovacije, pouzdanost, kvalitet, povjerenje i kompetentnost – to su temelji na kojima se zasniva njihovo poslovanje. Uspjeh brenda i zadovoljstvo njegovih potrošača rezultat su konstantnog ispunjavanja visokih očekivanja, koji je izražen u tvrdnji „Profesionalna njega kose za Vas“. Pokreće ih strast prema stvaranju lijepe kose i to se odražava u svakom njihovom proizvodu. Kao krovni brend, Schwarzkopf obuhvata široku paletu brendova u tri kategorije: njega kose, oblikovanje kose i boje za kosu. Silueta, poznati zaštitni znak Schwarzkopfa, nalazi se na pakovanju svakog proizvoda i pojavljuje se u svakoj televizijskoj reklami. Time se garantuje kvalitet svakog proizvoda koji se lansira pod nazivom Schwarzkopf. Naši saradnici iz Vlado Beauty Bar-a (The Capital Plaza, Podgorica i Porto Montenegro, Tivat) prate sve svjetske trendove, pa su u svoju ponudu uvrstili i ove Schwarzkopf Professional preparate. Upravo zahvaljujući njima, ovi proizvodi dostupni su i na našem tržištu, a proizvodi iz Professional linije mogu se pronaći u slobodnoj prodaji u njihovim frizerskim salonima, koji i inače uz svoje frizerske usluge omogućavaju kupovinu različitih proizvoda za njegu kose.

U nastavku vam dajemo top 5 predloga preparata za kosu iz Schwarzkopf Professional linije:

1. Silver šampon

Silver šampon je pigmentirani šampon za hladne tonove. Čisti i štiti posvijetljenu ili sijedu kosu, a uklanja i sprečava pojavu žutih pigmenata, vraćajući kosu na optimalnu pH vrijednost od 4,5. Takođe, neutrališe neželjene tople tonove i podtonove, dodaje cendre sjaj bijeloj kosi i vrlo svijetlim bazama, nježno čisti kosu i vlasište, jača strukturu kose, oživljava hladne tonove i pruža pepeljasti sjaj sijedoj ili vrlo svijetloj kosi.

 

2. Moisture Kick regenerator u spreju

Regenerator u spreju koji vašoj kosi pruža potrebnu vlagu. Pogodan je za normalnu i suvu kosu, talasastu ili kovrdžavu. Trenutno raspetljava i pomaže pri raščešljavanju. Zaglađuje površinu kose i pruža joj sjaj zdravog izgleda, a, osim toga, osvježava i definiše lokne. Vaša kosa će biti meka, hidrirana i lijepa, bez obzira koje je doba godine i vremenski uslovi!

 

3. Osis+ Blow & Go sprej za zaglađivanje kose

Radi se o fleksibilnom spreju za kosu sa odličnim završnim sjajem. Ističe prirodni izgled kose i daje blagi stepen učvršćivanja. Lako se raščešljava i nanosi se na suvu kosu kao završni sjaj. Uz korišćenje ovog spreja kosa dobija luksuznu zaglađenost i predivno zaglađen izgled.

 

4. Osis+ Volume Up sprej za volumen

Sprej za volumen za trenutni teksturisani izgled daje kosi trenutni volumen pun teksture. Beztežinska i fleksibilna kontrola stila pruža prirodni volumen i pokretljivost, uz srednji stepen učvršćivanja.

 

5. Osis+ Flatliner sprej za ispravljanje kose

Ovo je sprej za ispravljanje kose i zaštitu od toplote. Pomaže u zaštiti kose od oštećenja uzrokovanih toplotom u pruža zaštitu od toplote do 230 stepeni i vlage. Uz sve to, smanjuje pucanje kose.