Nakon ljeta i izlaganja suncu, koži lica je potrebna dodatna njega i hidratacija. Tu na scenu stupa novi tretman iz Renergique laboratorije, enzimski tretman na bazi papaje i ananasa za brzu regeneraciju i revitalizaciju kože lica. Tretman je idealan za sve tipove kože, a radi se kroz nekoliko koraka.

Tretman počinje čišćenjem lica tonikom i mlijekom, kako bi se koža pripremila za sami tretman. Mlijeko i tonik iz Crystal Clear linije Renergique su idealni proizvodi za ovu namjenu. Mlijeko sadrži hidrolizovani kolagen, elastin, biokompleks 9 biljaka, elastin, pantenol i vitamin A, C, E i B5. Ovo mlijeko namijenjeno je normalnoj, suvoj i zreloj koži. Temeljno otvara pore i dubinski čisti kožu lica, vrata i dekoltea, a fantastično skida i make – up. Sinergičkim dejstvom aktivnih komponenti postiže se maksimalna hidratacija, elastičnost kože i podmlađivanje kože lica. Rezultat je koža lica koja je maksimalno pripremljena za tretmane koji slijede. Mlijeko je lagane gelaste strukture i ne opterećuje kožu viškom masnoće. Nakon mlijeka, slijedi nanošenje tonika, takođe iz Crystal Clear linije, koji koži vraća prirodnu pH vrijednost. Radi se o toniku bez alkohola, koji sadrži biokompleks 7 biljaka, hidrolizovani kolagen i elastin, kao i glicerin za hidrataciju i vlažnost.

 

Kada se odradi temeljno čišćenje lica, sledeći korak je piling. U ovom tretmanu korišćen je egzotični piling na bazi nara i kakao i ši buttera, koji brzo i temeljno oslobađa kožu od odumrlih ćelija i omogućava stvaranje novog, zdravog epidermalnog sloja. Snažno antioksidantno dejstvo nara sprečava kidanje kolagenih vlakana, jača imuni system i podmlađuje kožu lica. Piling, takođe, intenzivno ujednačava i posvjetljuje boju tena. Kožu čini mekom i svilenkastom, a namijenjen je svim tipovima kože.

 

Kada je koža lica temeljno očišćena i uklonjene mrtve ćelije kože, na red dolaze proizvodi iz Papaya Enzymatic linije. Prvi od njih je papaja enzimatski tonik, koji obezbjeđuje prirodni piling mrtvih i oštećenih ćelija kože, Istovremeno, normalizuje ćelijski ciklus i pomaže koži da obnovi površinski sloj. Papaja enzim smanjuje dubinu bora i finih linija, kao i pigmentaciju, ožiljke i nastanak akni. Posvjetljuje i ujednačava boju tena, a kožu čini svilenkastom, mekom i elastičnom. Idealan je za sve tipove kože. Kako tonik pomaže u obnavljanju površinskog sloja kože, papaja enzimska emulzija dubinski listi kožu i efikasno uklanja zadebljali sloj epidermisa. Sledeći proizvod koji se koristi u tretmanu je hijaluronska moćna krema sa visokim zaštitnim faktorom (Spf 50). Ona intenzivno štiti kožu od UVA/UVB zraka i štetnih spoljašnjih agresora. Idealna je za korišćenje u enzimskom tretmanu i tretmanu sa voćnim kisjelinama. Aktivni sastojci u kremi intenzivno smanjuju dubinu bora, učvršćuju kožu i podižu njen tonus. Krema je idealna za sve tipove kože, a nakon upotrebe, zaštićena i umirena koža dobija mladalačku svježinu i volumen. Za sami kraj tretmana, tu je njegovo Visočanstvo: serum! Posebno osmišljen i dizajniran aktivni serum trenutno uspostavlja balans kože nakon enzimskog tretmana. Intenzivno umiruje, hidrira i regeneriše kožu, istovremeno puneći bore.

Ukoliko smatrate da je i Vašoj koži potreban jedan ovakav tretman, koji od srca preporučujem, možete ga uraditi u Vlado Beauty Bar-u (The Capital Plaza, Podgorica i Porto Montenegro, Tivat; IG: vladobeautybar), gdje će vam se ljubazno osoblje maksimalno posvetiti i pružiti vašoj koži samo najbolje!