Obey Your Body je prirodna kozmetika, sa mineralima Mrtvog mora. Slana voda veoma blagotvorno djeluje na kožu, što nije neobično, obzirom da se u njoj nalaze brojni minerali: natrijum, kalijum, magnezijum, brom. Sve ove dobrobiti prirodnih sastojaka nalazimo u Obey Your Body proizvodima. U Kotoru se nalazi radnja koja nudi neke od ovih najpopularnijih svjetskih kozmetičkih proizvoda. Sve proizvode možete isprobati u radnji, gdje će vam ljubazno osoblje preporučiti ono najbolje u zavisnosti od vašeg tipa kože.

Takođe, na fb stranici Sea and Spa Skincare Montenegro (https://www.facebook.com/seaandspaskincaremontenegro/), ali i na istoimenom IG profi (https://www.instagram.com/seaandspa_skincare__montenegro/) možete pogledati dio njihove ponude, a mi vam, u saradnji sa njima, donosimo top 5 Obey Your Body proizvoda. Mi vam u novom top 5 postu predstavljamo proizvode iz Obey Your Body silver linije, koja je namijenjena mladoj koži, koži od 18 do 28 godina. Ova linija donosi nekoliko kvalitetnih proizvoda koji će vašu kožu učiniti blistavo čistom!

1. Piling gel za lice

Piling gel iz silver linije jedan je od najprodavanijih proizvoda, a koristi se jednom do dva puta sedmično. Dubinski čisti lice od mitisera, uklanja suve i mrtve ćelije kože, i, što je najvažnije, usporava nastanak finih linija i bora.

2. Blatna maska za lice

Ova maska sačinjena je od blata iz Mrtvog mora kao i mnogih vitamina, algi i minerala. Pogodna je za sve tipove kože, jer je dubinski čisti od svih bakterija i nečistoće. Posebno se preporučuje masnoj koži i koži sklonoj aknama.

3. Dnevna krema

Pomoću ulja i minerala odžava hirataciju i pomaže u regeneraciji kože lica. Sadrži ginseng, minerale i voćna ulja. Pomaže u usporavanju finih linija i bora.

4. Noćna krema

Noćna krema sadrzi ulja avokada i badema, ekstrakte kamilice, omega 3 i omega 5, aloe veru, alge i vitamin E. Baš kao i dnevna krema, dubinski njeguje, regeneriše i hidrira kožu.

5. Intenzivni serum

Sadrži vodu, ulje badema, jojobu, omegu 3 i 6, pro-vitamin b5, aloe veru i ekstrakt kamilice. Može da se koristi uveče prije noćne kreme ili ujutro kao podloga za dnevnu kremu i šminku.