Ono što u AntiAge centru uvijek preporučuju je kućna njega, koja je jako bitna za izgled vase kože nakon bilo kog tretmana. Iz tog razloga, tržištu Crne Gore učinili su dostupnim renomirane kozemtičke proizvode iz Vital Esthetique Juvederm laboratorije. Radi se o proizvodima iz NRG linije: maska, krema, serum i serum za predio oko očiju.

 

Ljeto se skoro završilo, pa je sada pravo vrijeme da se posvetimo svojoj koži lica. Svima je poznato da sunce i razni spoljni faktori utiču na kvalitet i starenje kože. Iz tog razloga, najnovija biocelulozna maska je pravi proizvod za vas. Ukoliko je koristite u kombinaciji sa dermarolerom, dobićete fantastične rezultate. Ključni sastojci ovog proizvoda su hijaluronska kisjelina, kolagen, aloa vera, fucogel i glicerin. Maska umiruje i hidrira kožu, dajući joj sjajan izgled, a uklanja i mrtve ćelije, regeneriše ćelije kože, poboljšava elastičnost i otpornost kože, kao i njenu mekoću i čvrstinu. Uz sve to, sprečava starenje. Maska se nanosi na očišćeno lice, a na koži stoji 20 minuta. Nakon maske, koža je spremna za serum iz iste linije.

 

Juvederm NRG serum koristi se nakon maske, a regeneriše, jača i obnavlja kožu. Sadrži fucogel, glicerin i vitamin A, koji štite kožu od transepidermalnog gubitka vode i ubrzavaju ćelijski metabolizam. Osim toga, serum hidrira kožu i daje joj čvrstinu, a poboljšava i njenu elastičnost. Naravno, sve to prati izuzetan anti – age efekat! Serum se nanosi u maloj količini (1 – 2 ml) svakog jutra, prije nanošenja kreme.

 

Osim prethodno pomenutih proizvoda, tržištu je dostupna i krema iz Juvedermove NRG linije. Krema je, takođe, proizvod odličnog sastava, pa sadrži hijaluronsku kisjelinu, vitamine A i E i pčelinji vosak. Osim što duboko hidrira kožu i pruža joj elastičnost i čvrstinu, odlična je za regeneraciju kože, pa bitno poboljšava izgled kože oštećene od UV zračenja. Nanosi se na čistu kožu lica i vrata.

 

Na kraju, njega kože lica ne bi bila potpuna bez proizvoda za njegu kože oko očiju. Juvederm i tu ima rešenje: NRG Eye Perfector serum, serum za učvršćivanje i zatezanje kože oko očiju! Ključni sastojci ovog, jednako fantastičnog proizvoda, su: fucogel, zatim patentirani sastojci actiflow i frescolate, glicerin i esktrakt ljekovite biljke hamamelis virginiana. Serum smanjuje  i izbjeljuje crne podočnjake, hidrira kožu oko očiju i poboljšava njenu elastičnost i čvrstoću, djeluje antioksidativno i antiflamatorno, a ima i opuštajući (relaxing) efekat. Proizvod se nanosi ujutro, nježnom masažom predjela oko očiju i savršen je kao podloga za šminku.