Nekada je u hotelu “Grand” u mom rodnom Cetinju postojala kuglana, mjesto okupljanja svih generacija koje su uživale u u ovoj igri. Takođe, pamtim da smo imali i bilijar sto u čuvenom “Twin Peaks” kafiću u parku, a postojao je i bilijar klub. Od svega ovog, jedino još bilijar sto u parku odolijeva vremenu. Ipak, ono što me svakako obradovalo je nedavno otvaranje “Moment Cluba”, koji svim ljubiteljima dobre zabave nudi kuglanje, bilijar i pikado, i to u proširenom i osvježenom enterijeru. Osim toga, dok uživate u nekoj od svojih omiljenih igara, možete čuti i dobar ritam ali i popiti piće sa društvom dok čekate svoj red. Istovremeno, možete se prisjetiti čuvenog filma “Hazarder” i Paula Newmana u ulozi sitnog biljarskog izazivača “Brzog Eddieja” Felsona, čija je želja da se dokaže kao najbolji igrač u zemlji tako što će poraziti legendarnog “Minnesota Fatsa”. Ovaj moderni klasik svojim prikazom pobjeđivanja, poraza i karakterizacije zaradio je brojne velike nagrade i oživio bilijar kao igru. Iako se kuglanje, bilijar i pikado ne smatraju klasičnim igrama na sreću, vjerujem da je i u njima faktor sreće presudan, a ono što je najvažnije je zabava koju vam pružaju.

Outfit 1:

Sako: Piazza Italia (City Mall, I sprat)

Top: Bershka (Delta City)

Šorts: Unikat B

Čizme: iBlues (Bulevar Džordža Vašingtona 2)

Choker: Пierre

Čarape: Marylin (Delta City, štand)

Prvi put sam na ovom editorijalu radila sa timom “Photography by Jovana & Đorđe” , sa dvoje mladih, ljubaznih i talentovanih ljudi, koji su izuzetno posvećeni i profesionalni u svom poslu. Ovo fashion fotografisanje je bilo zaista zanimljivo i interesantno, a moj trenutno omiljeni komad, patchwork teksas jakna sa šljokicama, je na fotografijama zablistala u glavnoj ulozi. Iako teksas jakne s zakrpama u raznim oblicima i bojama mnoge podsjećaju na osamdesete i devedesete godine prošlog vijeka, vrijeme je da prestanete biti nostalgični i hrabro ga kombinujete u vašu današnju kombinaciju. Patchwork dezen je oduvijek bio rezervisan za hrabre i živopisne kombinacije, pa budite hrabre i poigrajte se sa slojevima, Iznenadićete se odličnim stilskim rezultatom koji ćete dobiti.

Outfit 2:

Jakna: Unikat B by MC Stojan

Čizme: Mango (DeltaCity)

Za mene, hazard je stil života, naš odnos prema drugim ljudima, poslu kojim se bavimo, ljubavi, ali i modnim kombinacijama, pa i prema make – upu. Ovog puta, ni kada je make – up u pitanju, nijesmo igrali na sigurno, već smo išli na rizik. I isplatilo se! Fenomenalna Inglot šminka i umijeće njihove šminkerke došli su do punog izražaja. Kada želite da se izdvojite i budete primijećene, birajte plavi karmin! Nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Teško nam je zamisliti da bi plavi ruž za usne izgledao dobro u bilo kojoj prilici koja uz sebe ne veže kostime, ali ipak smatram da se sve može isfurati kada imate stila. Osim toga, lijepe oči je nemoguće zamisliti bez dugih i gustih trepavica, pa i ne čudi što se  mi žene na razne načine trudimo da ih naglasimo. Osim klasičnih maskara u crnoj i braon boji svaka od nas ima još jednu u plavoj, ljubičastoj, zelenoj ili nekoj drugoj jarkoj nijansi. I taman kada smo pomislili da smo sve vidjeli, internet je preplavio novi trend: nakon hajlajtera i kose u duginim bojama, šareni svijet dobio je još jednog pratioca. Riječ je o trepavicama obojenim u više boja koje stvaraju izgled duge na našim očima. Fenomenalne su!

Outfit 3:

Bunda: Mango (DeltaCity)

Cipele: MAX&Co (Bulevar Džordža Vašingtona 16)

Frizura: Selman, Vlado Beauty Bar

Make – up: Aleksandra Rondović za Inglot (Cosmetics Market, City Mall)

Fotografija: “Photography by Jovana & Đorđe”

Lokacija: “Moment Club” (Mall of Montenegro, II sprat)

Na kraju, bili vi hazarder u duši ili ne, sigurna sam da vas je istoimeni, novi Severinin hit ostavio bez daha i da vas neodoljivi ritam i pjevljiv tekst “… Da, ja sam kraljica ruskoga ruleta, da, ja sam mnogima Ahilova peta”, tjeraju na uživanje u nekoj od vaših omiljenih zabavnih igara. Jer, kako kaže Seve, ono što nas ubija, to nas živim pravi!