Nakon prilično napornog perioda koji je iza mene, primijetila sam da sam stalno umorna i da često imam glavobolju, što mi je bio prvi znak da mom orgaizmu treba detoksikacija. Tu u pomoć stiže Biljni sirup S1, koji možete poručiti preko IG profila biljnisirupcg. Sirup je multi-metabolička formula (a ne čarobni štapić), intenzivnog i dugotrajnog dejstva, koja redukuje i doprnosi eliminaciji tečnosti i toksina iz organizma kod smanjenog unosa tečnosti, kao i regulisanju masti i ugljenih hidrata kod povišene tjelesne težine. Kao takav, omogućava kontrolu tjelesne težine, aktivira metabolizam, eliminiše višak masti i njihovu akumulaciju. Reguliše probavu, nadutost, smanjuje menstrualne bolove, pomaže kod alergije, ali i kod bolnih i otečenih zglobova, gihta, povišenog pritiska izazvanog slabim izbacivanjem soli, povišenog holesterola pa čak i kod nekih vrsta dijabetesa i još mnogo toga. Sirup ne sadži štetne hemijske supstance, additive, boje i konzervanse, pa nema ograničenja u samom korišćenju niti je potrebno praviti pauze. Sirup je mješavina biljnih ekstrakata koja u svom sastavu ima 100% djelove biljaka i koji u sebi sadrže sve neophodne sastojke da bi ubrzali metabolizam, a njega čine: zeleni čaj, lan, limunov sok, đumbir, kurkuma i cimet. Ova kombinacija ljekovitih biljaka preporodiće vaš organizam.

 

Sirup se koristi tako što se 2 do 3 supene kašike razmute u 2 dcl mlake vode i pije se 30 minuta prije svakog obroka (na prazan želudac). Obavezno koristiti minimum dva puta dnevno, ujutru 30 minuta prije doručka i uveče (sami odrdite satnicu), s tim da uveče nije obavezna večera nakon uzimanja sirupa. Sirup možete uzimati i u kraćim vremenskim razmacima i većim količinama, jer je 100% prirodan i bez bilo kakvih vještačkih dodataka. U periodu dok se korisit sirup potrebno je da povećate unos tečnosti i da korigujete ishranu, tako što ćete izbaciti slatkiše i hleb. Dakle, nema dijete, već se samo preporučuje umjerena ishrana. Takođe se preporučuje određena fizička aktivnost, ne mora to biti teretana ili trčanje, ali bar češće šetnje, koje će vam pomoći da ubrzate dejstvo sirupa i pokrenete procese koji će vam dati novu energiju. Sirup se isključivo čuva na suvom i hladnom mestu, zaštićenom od direktne sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Nakon otvaranja sirup je potrebno čuvati u frižideru i upotrijeebiti u roku od 30 dana. Sirup je pasterizovan i testiran u CiN Labaratoriji u Beogradu, a upakovan je u orginalnu ambalažu od 800 ml i od 1000ml sa deklaracijom o proizvodu.

 

Sirup S1 je blago kisjelkasto/ljutog ukusa. Sam ukus sirupa lako možete prilagoditi sebi dodajući u njega med, javorov sirup, steviu, limun, pomorandžu, ili cimet – sve po želji i potrebi, a samo dejstvo sirupa neće biti promijenjeno. Rezultati su relativni, kako svaki organizam/metabolizam/probava nije ista tako i rezultati nijesu kod svakog isti. Sve zavisi od vas samih, u odnosu na to kakve su vam dnevne potrebe i navike, korigujte i unos sirupa da bi imali što bolje rezultate. Sirup S1 ne sadrži vještačke sagorjevače ni slične supstance koje izazivaju jo-jo efekat. Ukoliko ga koristite za mršavljenje, kilogrami se neće vratiti, sem ako ne počnete sa povećanim unosom hrane. Sirup S1 je dodatak ishrani i nema ograničenja u korišćenju, tako da sa njim dugo možete održavati balans u organizmu i samim kilogramima.