Jedan stilista je imao viziju i pokrenuo revoluciju. Od 1994. godine, American Crew zvanično postaje brend namijenjen muškarcima. Brend je osnovan kako bi popunio prazninu u frizerskoj industriji. Predvidjeli su budućnost u kojoj će muškarci obraćati podjednako pažnje na svoj izgled, kao što to čine žene, uz ne smanjenu muževnost. Njihova misija je da muškarac, koristeći njihove proizvode, bude zadovoljan svojim izgledom i samim tim odiše samopouzdanjem, da hrabro mijenja stilove i gradi svoj vizuelni identitet. Za gotovo 30 godina, American Crew je postao najtraženiji muški brend za stilizovanje. Muškarci i njihovi frizeri se oslanjaju na ovaj brend koji im nudi najnovije i najbolje proizvode za kosu, tijelo, brijanje i stilizovanje.

 

Proizvodi American Crew, zahvaljujući Vlado Beauty Bar-u (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), dostupni su i na našem tržištu i mogu se pronaći u slobodnoj prodaji u njegovim frizerskim salonima, koji i inače uz svoje frizerske usluge omogućavaju kupovinu različitih proizvoda za njegu kose. U ovom postu predstavićemo vam top 5 best seller proizvoda iz ponude American Crew.

1. Gel za lako stilizovanje

Formula obogaćena žalfijom, Ginsengom i ekstraktom Quillaja drveta, daje prirodan izgled. Gel u spreju ne sadrži alkohol i štiti kosu od oštećenja izazvanih UV zračenjem. Odličan pri sušenju fenom, za kose svih džina, može se koristiti i na suvoj i na vlažnoj kosi.

2. Tečni vosak za kontrolu i sjaj

Ovaj vosak srednje jačine pruža kontrolu kao gel, a finiš kao vosak. Daje kosi sjaj i omogućava širok spektar stilizovanja.

3. Pasta za definiciju

Dodaje teksturu i povećava definiciju kose. Pčelinji vosak daje prirodnu gipku čvrstinu različitim dužinama. Poput voska, daje mat finiš i lako se raspoređuje kroz kosu.

4. Pomade

Pomade je proizvod idealan za kovrdžavu kosu i predstavlja modern varijantu gela. Koristi se stvaranje klasičnog, zalizanog izgleda ili za učvršćivanje bilo kog tipa kose.

5. Precision Blend nijanse za koloraciju

Muškarci imaju svoje stilove, načine šišanja, kao i držanje. Da bi ofarbali mušku sijedu kosu, treba pribjeći proizvodima i tehnikama specijalno formulisanim za njih. Zato je American Crew razvio proizvode za toniranje sijede kose isključivo za muškarce. Nijanse su: svijetla, srednje pepeljasta, srednje prirodna i tamna. Retultati farbanja traju 4 – 6 nedjelja (24 šamponiranja), a iščezavaju za ton bez dobijanja žute boje. Ne ostavljaju linije razgraničenja.