1. Pesto povrće

Za lagan užitak u ovom vrhunskom italijanskom specijalitetu potrebni su vam pašta i pesto genovese. Osim ovih sastojaka, tu su i neutralna pavlaka, šampinjoni, tikvice, crvena i zelena paprika, crveni i bijeli luk, kao i nezaobilazno maslinovo ulje.

2. Milaneto

Ova pašta donosi kombinaciju pančete, tikvica, šampinjona, crvenog i bijelog luka, tikvica, šampinjona, crvenog i bijelog luka, čeri paradajza i parmezana, a sve to začinjeno crnim vinom.

 

3. Piletina diavolo

Radi se o pašti sa piletinom, koja je začinjena pepperoncinom, koji joj daje ljut ukus. Od sastojaka, tu su piletina, šampinjoni, tikvice, parmezan, soja i paradajz sos, crveni luk, čeri paradajz i maslinovo ulje.

 

4. Piletina gorgonzola

Uz ovaj novi specijalitet sa menija, možete uživati uz bocu Šardonea. Sastojci su: piletina, gorgonzola, neutralna pavlaka, šampinjoni, tikvice, parmezan, soja sos i maslinovo ulje.

 

5. Gambori pančeta

Još jedna nova pašta donosi kombinaciju gambora i pančete, uz šampinjone, paradajz sos, čeri paradajz, maslinovo ulje i bijelo vino.