Zarobljeni ste u rutini stilizovanja? Pratite istu dnevnu rutinu? Potrebna vam je svježa inspiracija? OSiS+ Vas inspiriše da “Kill routine” (“Ubijete rutinu”), s konzistencijama i proizvodima koji će sigurno udahnuti energiju i kreativnost u Vaš život. Frizeri će biti nadahnuti da otkriju individualnost svakog od klijenata i stvaraju njihov jedinstveni stil!

U novom top 5 postu, i ujedno poslednjem postu u ovoj godini, u saradnji sa Vlado Beauty Bar-om (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), donosimo vam pregled top 5 proizvoda za njegu kose iz linije Osis+ Session Label, uz želju da i u Novoj godini budete lijepi i njegovani!

1. Coal Putty pasta za kosu

Ovom pastom postižete jako učvršćivanje, uz “zero” zamašćivanje kose. Uz ovaj proizvod, dobijate grubu tesksturu, ali i fleksibilnost pokreta. Nanosi se na suvu kosu, uz izuzrtnu mat završnicu. Njegova inovativna formula idealna je za sve tipove kose, a posebno za kreće frizure.

 

2. Crystal gel

Za kreiranje sofisticirane definicije, tu je kristalni gel za jako učvršćivanje koje traje. Polimeri i kristalna tekstura pružaju radikalnu definiciju i fleksibilnost, uz klasičnu gel završnicu.

 

3. Powder Cloud puder u spreju

Puder u spreju za volumen podiže kosu iz korijena, uz prirodni izgled. Ovaj proizvod je, zapravo, inovirana verzija Dust It pudera, sa dodatom pumpicom za bolju distribuciju samog pudera.

 

 

4. Miracle 15 balzam za stilizovanje kose

Uz ovaj multifunkcionalni proizvod, vasa kosa je nahranjena, zaštićena i ujedno stilizovana. Formulacija sa 15 benefita je ultimativni proizvod za sve tipove kose, posebno za tanku i oštećenu kosu.

 

5. Super Dry Fix lak za kosu

“Zamrznite” svoju frizuru uz ovaj lak. Nova mikro difuzna formula i brzosušeća tehnologija ostaviće vas bez daha! Nakon kosrišćenja, kosa je baršunasta i čista.