Osis+ Soft Glam je prva ženstvena linija stylinga s tečnim mineralima, koja kosi pruža prekrasan sjaj i odlično učvršćenje bez otežavanja. Izuzetno lagana formula s tečnim mineralima raspoređuje se na kosi i stvara jednoličan film, koji daje kosi dodatni sjaj i kreira glatku površinu s predivnim refleksnim sjajem i styling performansama koje se mogu primjetiti. Linija je prilično lagane konzistencije, ne otežava kosu, a pruža joj fleksibilno učvršćivanje. Osim toga, daje kosi bogat sjajni efekat, a dizajnirana je za stvaranje razbarušenih frizura s učvršćivanjem koje se jedva osjeti.

U novom top 5 postu, u saradnji sa Vlado Beauty Bar-om (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), donosimo vam pregled top 5 proizvoda za njegu kose iz linije Osis+ Soft Glam, uz želju da i u ovoj godini budete lijepi i njegovani!

1. Lak za kosu za jako učvršćivanje

Ovaj proizvod pruža jako, suvo učvršćivanje kose bez ljepljenja, uz glamurozan sjajni efekat. Kosa je nakon korišćenja baršunasta.

2. Plumping Shine pjena

Lagana pjena s mineralima za efekta volumena, pruža kosi volumen, učvršćivanje i prekrasan sjaj bez otežavanja kose, a pomaže i u zaštiti od UV zraka.

3. Smooth Polish serum za zaglađivanje i sjaj

Radi se o eliksiru za zaglađivanje i prekrasan sjaj. Kada se koristi prije feniranja u ruci se pretvara u lagani baršunasti serum. Nanosi se i na suvu kosu za sjajan i zaglađen izgled, ali i ekstra učvršćivanje na vrhovima.

4. Prime Prep sprej 

Višestruko koristan sprej s tečnim mineralima raspetljava kosu, daje sjaj i volumen i sprečava statički elektricitet. Štiti kosu od češljanja, feniranja i UV zraka i priprema kosu za styling proizvode koji slijede.

5. Heartless Wave Gelee gel

Prvi lagani gel za stvaranje i oblikovanje prekrasne talasaste kose daje kosi hranjivu hidrataciju. Postoji mogućnost korišćenja s tehnikama prirodnog sušenja kose. Formula sa sjajnim česticama i tečnim mineralima osigurava nježan sjaj.