Italijanski kult ljepote plus naučna saznanja: unija Diego Dalla Palma i RVB-a promijenila je pojam o estetici. Ciljani tretmani i patentirani pronalasci imaju za cilj da uspostave well-being stanje za postizanje i njegovanje lepote. U novom top 5 postu, u saradnji sa Cacao Beauty centrom iz Podgorice (Peka Dapčevića 66, Stari Aerodrom), izdvajamo Diego Dalla Palma tretmane lica iz njihove ponude, a sve preparate za nastavak kućne njege možete kupiti kod njih.

1. Detox tretman

Ovo je tretman dubinskog čišćenja, koji ima za cilj da poboljša vitalnost ćelija prisustvom Cell Detoxium-a. To je jedini detoks aktivni princip koji omogućava bolje eliminisanje štetnih supstanci i oštećenih ćelijskih elemenata. Rezuultat je živa i blistava koža koja diše. Preporučuje se kao uvodni tretman za bilo koji naredni tretman.

2. Perfection tretman

Radi se o tretmanu za bore, pore i ten.  Jedinstveno je kozmetičko rešenje, koje san o idealnoj koži pretvara u javu: bore, pore, crvenilo i druge nepravilnosti trenutno postaju manje vidljivi. Svakim danom koža postaje glatkija i blistavija, pore suženije a ten vidno ujednačeniji.

3. Anti – age tretman

Anti-age tretman obnavlja energiju i vitalnost. Biorevitalizacija ćelija i zaštita potpornih struktura kože sprečavaju nastanak bora i gubitak elastičnosti. Proizvodi Diego Dalla Palma su obogaćeni biomimetičkim peptidima, a masaža omogućava momentalnu oksigenaciju i ishranu tkiva kože. Cilj ovog tretmana je da redefiniše konture lica i oblikuje ga.

4. Tretman duboke hidratacije

Tretman hidratacije “gasi žeđ” dehidriranoj i suvoj koži. Proizvodi su obogaćeni hidra-gen kompleksom. Svrha ovog tretmana je da rehidrira površinu kože i omogući snabdevanje vodom dubljih slojeva kože. Masaža stimuliše nervne završetke i stvara osećaj relaksiranosti i well-being-a.

5. Soothing tretman za osjetljivu kožu

Ovaj tretman prija i najosetljivijoj koži, štiti je od starenja i spoljašnjih agresivnih faktora. Obogaćen je neuro-peptidima protiv iritacije kože i baziran na manuelnoj limfnoj drenaži. Kada se poboljša limfna cirkulacija koža postaje jača, otpornija i stimuliše se prirodna drenaža koja je osnovna funkcija limfnog sistema.