“Mad About Curls”, novolansirana Schwarzkopf linija, predstavlja holistički način njege i stila, koji je posvećen poštovanju i zaštiti svakog pojedinačnog obrasca. Ovaj asortiman proizvoda specifično je dizajniran za kovrdžavu kosu, kako bi ji očistio, njegovao, stilizovao i osvježio. U novom top 5 postu, u saradnji sa Vlado Beauty Bar-om (Porto Montenegro Tivat i The Capital Plaza Podgorica), donosimo vam pregled top 5 proizvoda za njegu kose iz ove posebne linije.

1. High Foam šampon

Mad About Curls High Foam Cleanser je formula bez sulfata koja nježno čisti sve tipove kovrdža. Kosi pruža mekoću i lakoću održavanja, a kovrdćama daje oblik koji traje. Jača kosu i štiti je od toplote do 80ºC. Formula je pogodna za finu i grubu kosu, kao i za sve tipove kovrdžave kose. Formula s Aquarine kompleksom pomaže u hidrataciji kose, dok kovrdžama daje definiciju koja traje.

2. Butter maska

Mad About Curls Butter Treatment je intenzivni njegujući tretman koji dubinski hrani i hidrira kosu. Takođe, smanjuje frizz, olakšava raščešljavanje i pojačava sjaj kose. Baš kao i šampon, štiti kosu od toplote do 80ºC. Mad About Curls Butter Treatment prilagođen je za normalnu do grubu kosu, pa se preporučuje srednje opuštenim ili stisnutim kovrdžama.

3. Twister Definition krema

Mad About Curls Twister Definition Cream je krema bogata uljem sjemena jojobe koja hidrira i olakšava oblikovanje kose i kontroliše frizz jako kovrdžave kose. Mad About Curls Twister Definition Cream daje sjajni rezultat stilizovanja, jača kosu i štiti je od toplote do 80ºC. Mad About Curls Twister Definition Cream prilagođen je za normalnu do grubu kosu.

4. Quencher Oil mlijeko

Quencher Oil mlijeko je proizvod za predstilizovanje i ponovno stilizovanje sa mješavinom njegujućih ulja koji raspetljava, definiše i štiti kosu prije stilizovanja. Uz to, sledeći dan pomaže u ponovnom oblikovanju. Mad About Curls Quencher Oil Milk preporučuje se za sve tipove kovrdža.

5. Light Whipped pjena

Radi se o laganoj pjeni za stilizovanje, koja hidrira, poboljšava prirodnu kovrdžavost bez grubog osjećaja i daje kosi prirodnu mekoću. Jača je i štiti od toplote do 80ºC. Mad About Curls Light Whipped Foam prilagođena je za finu do normalnu kosu, pa se preporučuje za opuštene ili srednje opuštene kovrdže. Sledeći dan osvježite je s Mad About Curls Quencher Oil Milk.