Tretman lica 24K Premium Gold preporučuje se preventivno svima, a posebno je namijenjen koži nakon 30-te godine starosti, budući da u kombinaciji s izoflavonima koži nudi osjećaj glamuroznog ugođaja. Proizvodi koji se koriste imaju snažan anti-age učinak i namijenjeni su njezi normalne, mješovite i suve kože nakon 30. godine starosti, posebno za kožu bez tonusa i kožu sa izraženim borama. Upotrebom se poboljšava struktura kože i sposobnost njenog obnavljanja, što se primjećuje u zaglađenim linijama bora, te vidljivo poboljšanom tonusu. Ovaj tretman nastanak elastina i kolagena u koži. Pomaže u ojačavanju zaštitne funkcije kože, a dovođenjem aktivnih materija povećava se njena hidriranost, vitalnost i elastičnost. Tretman 24K Premium Gold predstavlja vrhunski luksuzni antiage tretman kojim ćete osjetiti sve blagodeti čistog zlata na svojoj koži. Tretman se veoma uspješno bori sa već postojećim borama, ali ujedno sprečava nastanak novih, čime koža lica postaje zdravija, zategnutija, bez bora, podmlađena.

Tretman čistim zlatom predstavlja luksuzni tretman, pa je samim tim veoma prijatan i opuštajući. Koža lice se adekvatno pripremi za tretman, kako bi se na nju nanijelo čisto zlato. Na pripremljenu kožu se potom nanosi zlato u listićima. To se čini veoma nježno i pažljivo, kako se čestice zlata ne bi oštetile i kako bismo u potpunosti lice prekrili česticama čistoga zlata. Pažljivo nanijeto zlato se ostavi da, dok čestice zlata prodiru u sve pore, koža lica osjeti sve njegove blagodeti, opusti se i regeneriše. Čisto zlato se ne uklanja sa kože lica, već se masažom utrljava u kožu. Nakon tretmana, koža lica je revitalizovana, a vi ćete se osjećati sjajno i izgledati podmlađeno. 24K Premium Gold tretman traje sat vremena. Preporučuje se serija od 4 tretmana na svakih 7 dana ukoliko klijent želi potpuno “peglanje” bora i kože, ali nije neophodno.

Tretman čistim zlatom kožu lica veoma uspešno revitalizuje i čini da ona izgleda zategnuto, podmlađeno, bez bora, da sija. Zlato će podstaći stimulaciju kolagena i tako koži dati blistav, zategnut, ishranjen izgled i baršunast sjaj. Zlato na kožu ima antibakterijsko svojstvo i antiinflamatorno dejstvo (bori se protiv UV oštećenja, ublažava sunčane fleke), a takođe, usporava trošenje kolagena i elastina, stimuliše rast ćelija na bazalnom nivou (rezultat zategnuta koža), pomaže transport kiseonika u koži i stimuliše limfnu drenažu i cirkulaciju krvi. Tretman daje instant, flash rezultate, pa se najčešće koristi pred važne događaje. Uz adekvatnu njegu, rezultati su dugotrajni, pa je klijentima na raspolaganju dostupan i set za produženu njegu za kućnu upotrebu (komplet proizvoda za 2 tretmana).