Sinoć je u „Cosmetics“ parfimeriji u TC „City Mall“ upriličena promocija make – up kolekcije sa potpisom J.Lo, koja je od juče dostupna na tržištu.

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda današnjice, Jennifer Lopez, krenula je stopama svojih koleginica i kreirala sopstvenu kolekciju šminke, koja se sastoji od čak 70 proizvoda. Američka diva kaže da je oduvijek imala želju da kreira make – up liniju sa svojim potpisom. Kolekciju, koja se sastoji od pudera, rumenila, hajlajtera, bronzera, sjenki, maskara, vještačkih trepavica, ruževa i sjajeva, J.Lo je dizajnirala u saradnji s poljskim kozemetičkim brendom Inglot Cosmetics. Popularni Inglot je ovo najavio kao jednu od najvećih „celebrity“ saradnji i predstavio J.Lo kao svoje lice i beauty saradnika, a cijela kolekcija je bogata proizvodima provjerenim od strane pjevačice, čiji izgled govori i više nego dovoljno.

Pjevačica je za američke medije izjavila da je željela napraviti kvalitetnu šminku koju će i sama koristiti. Inače, ona je jedna od slavnih dama koju često pitaju koje proizvode koristi za sjaj na svojoj koži. „Cijena mi je, takođe, bila veoma važna, pa sam zbog toga izabrala brend Inglot kao svog partnera. Sjajni proizvodi mogu biti pristupačni i takve smo i uspjeli napraviti“, rekla je čuvena J.Lo.

Među prvim proizvodima koji su se pojavili su „Boogie Down Bronze“ mat bronzer za dobijanje prelijepog izgleda bez mnogo vremena, „Livin’ The Highlight“ hajlajter u nježnoj nijansi šampanjca i „LipGlossy“ sjaj za usne. Što se tiče sjenki, Inglot je poznat po slobodnom sistemu, u kojem možete sami kreirati paletu po svom ukusu. J.Lo nam, takođe, nudi različite opcije paleta sa pet rumenila, 20 različitih sjenki i dva hajlajter tria. Kompletna šminka urađena je u nude i zlatnoj nijansi, kako bi se postigao J.Lo sjaj.

Šminkerka Inglot kozmetike Branka Bujišić se u ime “Cosmetics” marketa i Inglota zahvalila gostima na interesovanju, i predstavila nove proizvode, nakon čega je na modelu demonstrirala tehnike šminkanja i pokazala kako se lako mogu kombinovati boje iz nove kolekcije. “Ispred nas je asortiman od 70 različitih artikala koje ćemo predstaviti. Tu su ruževi, hajlajteri, sjajevi za usne, pigmenti, puderi u kamenu, rumenila, kao i njihove nove palete. U pitanju su većinom nude nijanse boja za usne i oči. Za zaštitno lice ove kolekcije karakteristično to što je Jennifer Lopez do sada bila inspiracija ženama po pitanju make-upa, a sada je napokon i ona dobila svoju liniju. Ona je žena koja je uvijek imala stila, njen stil šminkanja karakterišu ili prenaglašene oči, a nenaglašene usne, ili obrnuto, i to je ono što je ona ukombinovala u ovaj njen rad”, kazala je, između ostalog, Bujišić.