UGG čizme, koje porijeklo vode iz Australije, stekle su neverovatnu planetarnu popularnost. Zbog kvalitetne vune i kože od koje su napravljene, ono što mnogi nijesu znali je to da se ove čizme mogu nositi kako zimi, tako i kad je vrijeme toplije. Upravo zbog toga su i omiljena obuća Hollywoodskih zvijezda, koje ih u kraćoj varijanti nose i ljeti, uz interesantne trik majice i šortseve. Evo kako smo ih mi kombinovali!

Poznato je da je jedno od prvih pitanja koja ujutro postavite sebi, ono „šta danas obući za posao?“ U nekim slučajevima, to i nije problem, jer određene firme nemaju neko pravilo kada je dress code u pitanju, ili sam posao ne obavezuje na određeni način odijevanja. Ukoliko radite u jednoj takvoj firmi, šarene košulje, kombinovane sa jednobojnim, ali i šarenim pantalonama, učiniće da izgledate apsolutno neodoljivo!

Inspirisani sportom i Olimpijskim igrama, kreatori i stilisti su lansirali u svijet mode sportsku eleganciju kao modni imperativ sezone. Sportsku eleganciju prihvatile su mnoge žene, jer da biste svakog dana bile obučene kao prava dama, ne morate da provodite sate u neudobnim štiklama i firmiranoj odjeći. Kada ste u dilemi kako se treba obući za neku određenu priliku, a da pritom ne odudarate mnogo od okoline i ne privlačite pažnju i negativne komentare zbog svog stajlinga, onda je za vas idealno rješenje upravo sportska elegancija. Ona pruža ogromne mogućnosti kombinovanja, a rizik od promašaja je minimalan. To je jedan od razloga zašto mnogi preferiraju upravo ovakav stil oblačenja. Veliki izbor ovih kombinacija će vam omogućiti da izgledate lijepo i da se adekvatno uklopite u svaku priliku.

Style: UGG, Pinko, Gucci, Just Cavalli, Trussardi, D&G, Franklin & Marshall, Napapijri

Butik “Blue Moon” Budva (Hotel “Mogren”)

Minđuše: Alba Bijoux, “Femme Fatale”