Otkrijte drevne tajne ljepote Amazonije koji obogaćuju vaše rituale ljepote uz Revlon Orofluido Amazonija liniju proizvoda za njegu kose! Linija od tri jedinstvena proizoda pruža dubinsko obnavljanje, rekonstrukcija i volumen, uz fantastičnu mješavinu 3 dragocjene amazonske esencije: putera murumura, ekstrakta Acai bobica i ulja Sacha Inchi (kikiriki Inka). Radi se o liniji za oslabljenu, oštećenu i krtu kosu. Osvježavajuća esencija egzotičnih bobica sa tragom bogatog, zelenog lišća i toplom senzualnom osnovom prenijeće vaša čula do misterioznih dubina Amazonije. Sadrži grupu keratina i aminokisjelina koje dubinski prodiru u kutikulu, zahvaljujući svojoj maloj molekularnoj veličini, i obnavljaju vlakna kose iznutra. Proizvodi su bogati nezasićenim masnim kisjelinama Omega 3 i Omega 6 koji kosu štite od oštećenja pružajući joj potrebnu hidrataciju.

Kako bi otkrili pravi ritam ljepote, tu su tri specijalna proizvoda koja sadrže tečno zlato Amazonije. Šampon lagane formule pomaže u sprečavanju lomljenja kose i obnavlja vlakna istovremeno čisteći kosu i čineći je mekom i lijepom. Maska bogata keratinom dubinski prodire u kosu obnavljajući strukturalna oštećenja i jača vlakna kose iznutra. Zaglađuje i zatvara kutikulu, smanjujući tragove oštećenja za zdravu, meku kosu punu vitalnosti. Za kraj, tu je obnavljajući serum bogat keratinom, koji obogaćuje kosu snagom i jedrinom prašuma Amazonije. Dubinski obnavlja vlakna kose, zaglađujući kutikulu i vraćajući kosi prirodnu vitalnost, otpornost i sjaj bez otežavanja.

U salonu ljepote “Femme Fatale” u Budvi možete uživati u snazi prirodnih sastojaka tretmana tečnim zlatom Amazonije, a na ovom linku pogledajte video: https://www.instagram.com/p/BiHO9QJhUnl/.