Epildream FiberPRO diodni laser velike brzine, proizveden u Americi, predstavlja novitet na crnogorskom tržištu i nudi nevjerovatne mogunosti rada na 20 Hz i na talasnoj dužini od 808 NM. Ovim sistemom možete ubrzati trajanje tretmana, što je ogromna prednost za kozmetičara, ali pruža i veći komfor klijentu.

Zahvaljujući inovativnom i ekskluzivnom sistemu hlađenja vodenim hladnjakom, u odnosu na tretmane drugim aparatima, ovaj tretman je kako bezbjedniji i pouzdaniji, tako i ugodniji. Takođe, aparat ima i “No Drive System”, odnosno laserski upravljački sistem bez pogonskog sistema, koji dozvoljava maksimalnu emisiju snage diodnih šipki, pružajući kompletno efektivan tretman.

Tehnologija funkcioniše na principu slektivne fototermolize, koji svjetlosnu energiju pretvara u termalnu i, na ovaj način, uništava kutikulu dlake. Epilacija se može raditi tokom cijele godine, čak i ljeti (uz planiranje tretmana), a pogodna je i za lice i za tijelo, a mogu je raditi i žene i muškarci, nudeći godišnju garanciju za rezultate.

Nakon epilacije, dostupni su i Epildream proizvodi: umirujući fluid, kao i regenerativna krema za lice i tijelo.