Nedavno je u Podgorici, u ulici Mitra Bakića 2, uz prisusustvo dragih prijatelja, saradnika, klijenata i zvanica iz javnog života, otvoren ekskluzivni kozmetički salon “Alfa Ton Lekić Exclusive”, nova oaza harmonije duha i tijela. Kada govorimo o brendovima za njegu kože koji su dostupni u salonu, Dibi Milano i OLOS predstavljaju vrhunske brendove koji stižu iz drage nam Italije, a nude kompletan asortiman proizvoda za njegu lica i tijela, kreiranih na osnovu profila i načina života klijenata. Dibi Milano proizvodi su klinički testirani i pomažu u borbi protiv nesavršenosti i nepravilnosti kože. Preko 30 godina, Dibi Milano je visoko plasiran među profesionalcima za njegu i zaštitu kože, a mi vam upoznavanje sa ovim tretmanima počinjemo sa tretmanima buđenja kože i specifičnim tretmanima:

1.Time of Ritual

Ovaj inovativni tretman donosi senzaciju buđenja svih čula. Tretman na bazi meda koji pruža komfor i dobrobit idealan je za sve tipove kože i sva godišta.

2.Base Perfection

Tretman za reaktivaciju structure kože i eksfoliaciju epiderma na funkcionalan način. Čini kožu vitalnom i privlačnom.

3.Face Perfection

Radi se o tretmanu temeljnog čišćenja i reaktivacije zrele kože, koji pored toga pruža vlaženje i posvjetljivanje, dajući koži neizbježan osjećaj vitalnosti.

4.Calm Perfection

Calm perfection je umirujući tretman koji pruža trenutni komfor i obnavlja prirodne mehanizme koji se bore protiv osjetljive, intolerantne i reaktivne kože. Poboljšava elastičnost kapilara, a štiti i od slobodnih radikala i zagađenja.

5.Pure Equalizer

Ovo je specijalni tretman za kombinovanu i masnu kožu, kao i kožu zahvaćenu aknama. Inovativni aktivni sastojci regulišu masnoću kože, vidljivo redukuju proširene pore i umiruju akne. Tretman je moguće raditi sa mud maskom, bioceluloznom maskom i sa čišćenjem lica.