“Alfa Ton Lekić Exclusive”, nova oaza harmonije duha i tijela, donosi nam različite tretmane za njegu lica i tijela. Nakon što smo vam u nekom od prethodnih postova predstavili Dibi tretmane za lice, u ovom donosimo top 5 tretmana za tijelo ovog eminentnog brenda:

1.Time of Ritual

Tretman za buđenje vaših čula i kompletnog tijela, u cilju čišćenja, pripreme i relaksacije.

2.Base Perfection

Ovaj inovativni tretman protiv starenja ima intenzivnu anti-oksidantnu akciju, sa ciljem revitalizacije kože. Reaktivira funkcionalnost i redukuje znakove starenja, umora i stresa.

3.Cell Contour

Ovo je multifunkcionalni tretman, koji poboljšava izgled tijela kod 4 glavna problema: celulita, lokalizovane i sveobuhvatne masnoće i teških nogu.

4.Lift Creator Age and Tone

Tretman sa kontinuiranim dejstvom tokom 24h, sa naprednim kozmetičkim trakama koje tkivu daju lifting efekat, toniraju i čine kožu elastičnijom, nježnijom i koji smanjuju vidljive nepravilnosti.

5.Syncrony Extreme (self-care)

Ovaj tretman donosi koncentrovanu formulu aktivnih sastojaka za intenzivno dejstvo protiv celulita i masnoća. Dermo – kozmetičke kapsule su vaša tajna za poboljšanje i obnavljanje vaše ljepote (rade se 4 tretmana, uz set od 14 kapsula).